AcasăScandal in platoul Acces Direct! O invitata a plecat din emisiune!

Scandal in platoul Acces Direct! O invitata a plecat din emisiune!

Simona Gherghe iar a avut ghinion. O invitata a  iesit din platoul emisiunii luni seara. Moderatoarea nu a avut ce sa faca si nici cum sa o opreasca.

Totul s-a intamplat cand, Simona Gherghe a dezbatut in emisiunea ei subiectul legat de posibilul divort al Biancai Dragusanu de Victor Slav. In platou a fost invitata Mara Banica, Cristi Brancu, Sabina Ivanica, dar si Oana Craioveanu, director al unui club din Bucuresti. S-a tot discutat despre existenta unui contract facut de Bianca Dragusanu si Victor Slav, in care s-ar fi stabilit chiar si data divortului. Din aceasta cauza, prin legatura telefonica a participat si Mircea N. Stoian.

Jurnalistul nu s-a putut abtine si a inceput sa o intrebe pe Simona Gherghe de ce a fost Oana invitata pentru ca ea nu e jurnalist ca ceilalti. Asadar a reinceput cearta dintre ei doi. Insa, totul a degenerat cand Mara Banica i-a luat apararea „batranului” in detrimentul Oanei.

„Ce ai facut tu, mucoaso? Trebuie sa ai respect fata de omul ala! El a schimbat ministrii, tu servesti la carciuma! Ce mari realizari ai tu? Mai bine taci din gura”, a mustrat-o Mara.

Degeaba a incercat Oana Craioveanu sa spuna ca a terminat facultatea de jurnalism si ca a muncit mult pentru a ajunge acolo unde este astazi. Cand a vazut ca asupra ei a fost lansata o ploaie de cuvinte urate din partea Marei si a lui Mircea, tanara de 23 de ani a parasit in lacrimi emisiunea. Degeaba a incercat Simona Gherghe sa aplaneze conflictul si sa ii faca sa se calmeze, in zadar. Insa, dupa cateva minute, s-a calmat, si Oana Craioveanu s-a intors pe scaunul sau.

author avatar
Andra Nesu