AcasăNewsScandal in Capitala, pornind de la "Ambulanta pentru literatura". Scriitoare agresata (VIDEO)

Scandal in Capitala, pornind de la „Ambulanta pentru literatura”. Scriitoare agresata (VIDEO)

Legenda din jurul „ambulantei care rapeste copii” a reinviat subit, seara trecuta, in Capitala, cand o scriitoare in varsta de 49 de ani, in Braila, care a initiat un proiect cultural ce implica, e drept, o ambulanta, s-a trezit intr-o situatie care a facut necesara interventia mai multor echipaje de politie, pentru a calma spiritele.

Episod foarte tensionat, seara trecuta, in zona Garii de Nord (captura RomaniaTV)

Femeia si-a numit demersul „ambulanta pentru literatura”, asa ca a personalizat o autospeciala, pe care a trecut mesajul „scriitor la bord”, anuntand ca da autografe pe cartile puse la vanzare. De fapt, Doina Popescu-Braila cutreiera tara, oprindu-se la targuri de carte, dar nu numai – pentru a-si promova si vinde volumele, intre ele „Ardei iuti”, „Pisica cu papion”, „Cafeaua de dupa…” si „Copilul Dunarii”.

sursa foto: facebook.com/doinapopescubraila

Miercuri seara, insa, in zona Garii de Nord, din Capitala mai multe zeci de persoane s-au alertat, crezand ca ambulanta in cauza ar fi pusa pe furat copii. De aici pana la un veritabil scandal, cu reprosuri si strigate, a fost un singur pas. Femeia ar fi fost agresata, din cate anunta televiziunile de stiri. Politia a intervenit in zona cu mai multe autospeciale, in cele din urma atat scriitoarea, cat si alte cinci persoane ajungand la Sectia 3 de politie, pentru a da explicatii.

sursa video: RomaniaTV

254 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger