AcasăNewsScandal în BOR! Declarația cu care ÎPS Nifon a lăsat mută asistența....

Scandal în BOR! Declarația cu care ÎPS Nifon a lăsat mută asistența. Vizați – cei care nu văd cu ochi buni vaccinarea: ”Credulitate”

Scandal în BOR! Declarația cu care ÎPS Nifon a lăsat mută asistența. Vizați - cei care nu văd cu ochi buni vaccinarea: ”Credulitate” https://www.facebook.com/arhiepiscopiatargovistei)

Pe măsură ce se discută – cu mai mult sau mai puțin interes – despre imunizarea împotriva COVID-19 în România, dată fiind campania de vaccinare de la nivel național, s-a aflat despre o declarație venită din partea Înaltpreasfințitului Mitropolit Nifon, Arhiepiscop de Târgoviște, în fața mai multor credincioși.

Din imaginile prezentate marți, 6 iulie, de Antena 3, reies mai multe declarații pe care le-ar fi făcut ÎPS Nifon – nu se știe exact și când anume – despre vaccinare.

”Câtă superstiție poate să fie”

”Evangelia lui Hristos înseamnă lumină, înseamnă inteligență, înseamnă bucurie în Duhul Sfânt. De aceea, de la Sf. Apostoli Petru și Pavel noi învățăm că Biserica creștină este împotriva ignoranței, împotriva superstițiilor de tot felul.

De aceea și astăzi câtă superstiție poate să fie, credulitate în sensul cel urât al cuvântului, să fii împotriva vaccinului.

Toți copiii s-au vaccinat de diferite boli și sunt sănătoși până astăzi, dar sunt oameni care pretind în numele Bisericii. E diabolic acel lucru. Biserica e pentru lumină, pentru știință, în sensul nobil al cuvântului”, a susținut înaltul prelat, în fața unui număr semnificativ de persoane, inclusiv preoți, din câte se poate vedea din imaginile ce pot fi vizionate AICI.

ÎPS Teodosie: Fiecare este liber să o facă, nu putem interzice, nici nu putem promova, că nu suntem specialişti

Nu este singura declarație a unui arhiepiscop din cadrul Bisericii Ortodoxe Române care a fost făcută, în ultimele luni, pe tema vaccinării, știut fiind faptul că în România campania de imunizare anti-COVID a început în decembrie anul trecut.

În ianuarie acest an, Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, susținea că doctorii sunt cei care trebuie să se pronunțe referitor la vaccinare. “Cu privire la vaccinare, noi nu spunem nici da, nici nu. Cu adevărat este aici competenţa medicilor. Cum să spun eu că sunt competent în privinţa vaccinului? Orice extremism nu este de bun augur – nici vaccinaţi-vă toţi, nici nu vă vaccinaţi. Dar orice pacient ia de la medicul său o recomandare pentru un vaccin, pentru o boală, ca să se controloeze, ia o trimitere la un specialist. (…) Fiecare este liber să o facă, nu putem interzice, nici nu putem promova, că nu suntem specialişti”, declara, la acel moment, Arhiepiscopul Tomisului.

author avatar
Andrei Coman
1.197 afisari

4 COMENTARII

  1. Sa ii fie rusine ,securistule in sutana.Ce treaba ai tu cu Hristos?Tu esti doar un om de afaceri.Rusine sa iti fie.

  2. un alt lup cu blana de oaie care face apologia vaccinului dar uita sa spuna ca asta e un experiment si ca el ca om al bisericii putea sa stea neutru dar nu e ,e un simplu activist pe bani!!!!!!!!!!afara din biserica sa mearga sa faca afaceri ca asta face!!!!!!!

  3. Bai Nifoane, sau Aifoane, bai barbosule din Clanul Barbosilor, de ce nu le zici la oitele tale tampite, ca daca se baga ca si cobai umani la serurile experimentale minune ale globalistilor, sigur o sa ajunga in Paradis, si vezi ca astia la cat de veniti cu pluta sunt, o sa te si creada !! 🙂 Bai barbosule, bai nesimtitule de mincinos ordinar, stii si tu ce a prezis Justin Parvu, asa ca trage-ti bine pantalonii pe tine, ca o sa te cam ia drakul, in persoana, bai tampitule, nu mai du cu tine in Iad si alti naivi, ca nu toti au IQ de 110, majoritatea o au de 70-80 maxim !! Sa stii c nue chiar asa de bine sa te dai in spectacol aici pe Pamant, cand ajungi dincolo, inainte de te arunca aia in Iad, sa vezi ca o sa vina Isus personal pentru tine, si sa vezi ce cap in gura o sa iti iei, de o sa pici in cap, bai prostule de trepadus de 2 lei !! 🙂 Covid Macht Frei 🙂

  4. @ E la negocieri, „mai cumpără”, „mai vinde”, nu îi sunt necesari credincioși prea înțelepți, care să îi provoace și dureri de cap, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger