AcasăNewsScandal după alegeri, la Bocșa. Un poliţist ce păzea o secţie de...

Scandal după alegeri, la Bocșa. Un poliţist ce păzea o secţie de votare a fost lovit de un șofer fără permis (VIDEO)

scandalScandal după alegeri, la Bocșa. Un poliţist ce păzea o secţie de votare a fost lovit de un șofer fără permis (VIDEO)

Rezultatele alegerilor parțiale din Bocșa, Caraș Severin, i-au nemulțumit pe localnici, care au ieșit în stradă, duminică seară, pentru a contesta votul.

Sute de oameni s-au strâns pe străzile unui cartier din oraș, după ce au aflat că cel pe care îl doreau primar a pierdut alegerile la o diferență foarte mică de un contracandidat. În acel moment, s-a creat o mica busculadă, după care s-a iscat scandal. Au urmat strigăte și urlete! La fața locului au sosit întăriri – polițiști, jandarmi și mascații.

La un moment dat, un tânăr fără permis de conducere s-a urcat la volanul unei mașini și a vrut să facă un tur al victoriei. Unul dintre polițiști ar fi încercat să-l oprească, dar a fost acroșat, chiar lângă o secție de votare, potrivit informațiilor oferite de jurnalistul Vali Popovici.

 

Incidentul a avut loc duminică noapte, în jurul orei 22:35. Un bărbat de 33 de ani din Bocșa s-a urcat la volanul unui autoturism, pe strada Măgura din Bocșa și ar fi dat peste omu legii. Conform informațiilor oferite de IPJ Caraș-Severin, polițistul nu a suferit vătămări corporale și nu a fost necesară intervenția personalului medical. Autorul faptei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale.

Fostul primar al orașului Bocșa, găsit împușcat în cap

Aproximativ 15.000 de locuitori ai orașului Bocșa din județul Caraș Severin au fost așteptați din nou la urne pentru a-și alege primarul. Localitatea a rămas fără primar după ce edilul ales la scrutinul din septembrie 2020, Emanuel Dănilă, a demisionat, iar apoi s-a sinucis cu o armă de vânătoare.

În cursa electorală pentru ocuparea postului de primar al orașului Bocșa, rămas vacant în luna aprilie a acestui an, s-au înscris 5 candidați: Sorin Perian de la PNL, Mirel Pascu de la PSD, Gabriel Tălpeanu de la AUR și independenții Eugen Cismăneanțu și Marian Bocșan.

author avatar
Andreea Vlad
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger