AcasăNewsScandal de proporții, în plină zi, la Toplița, în Harghita. Au intervenit...

Scandal de proporții, în plină zi, la Toplița, în Harghita. Au intervenit forțele de ordine. 11 oameni duși la poliție – VIDEO

Scandal de proporții, în plină zi, la Toplița, în Harghita. Au intervenit forțele de ordine. 11 oameni duși la poliție - VIDEO (foto: Facebook)

A fost tărăboi în plină zi, la Toplița. S-a lăsat cu agresiuni, dar și cu mașini avariate. Nu mai puțin de 11 oameni au fost duși la sediul poliției.

Polițiștii, dar și jandarmii și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au intervenit de urgență, duminică, în zona Pieței Agroalimentare din orașul Toplița, pentru a aplana un scandal în care fuseseră anunțați că sunt implicate mai multe persoane.

Alerta s-a dat în jurul orei 12, din câte anunță IPJ Harghita. Scandalul a fost aplanat după intervenția forțelor de ordine, însă lucrurile nu au rămas așa. În sensul în care 11 oameni au fost imobilizați și duși la sediul Poliției Municipiului Toplița, ”în vederea efectuării de verificări și luării măsurilor legale ce se impun”, din câte se precizează în comunicatul remis de sursa citată.

Două femei s-ar fi înțepat una pe alta cu un cuțit

E de menționat faptul că primele concluzii ale anchetatorilor au scos la iveală faptul că în tot acest scandal au fost implicate și două femei. Care s-ar fi rănit una pe alta. Mai mult, se pare că unii participanți la altercație ar fi venit la Toplița din două județe învecinate.

”Din primele date și indicii obținute de polițiști rezultă că mai multe persoane din județele Neamț și Vrancea, s-au deplasat în municipiul harghitean Toplița, unde, pe fondul unor neînțelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înțepat cu un cuțit reciproc, iar ceilalți participanți și-au aplicat lovituri unii altora”, conform IPJ Harhita.

Mai multe mașini, ”victime” colaterale

Pe lângă loviturile aplicate sau, după caz, încasate de participanți la tămbălăul din miezul zilei, în timpul scandalului au fost avariate și patru autoturisme.

Rămâne ca oamenii legii să stabilească exact, în cadrul anchetei care se face în acest caz și ce anume s-a întâmplat de s-a ajuns la așa o situație conflictuală, de vorbele nu au mai fost de ajuns și s-a trecut la acte de violență. ”În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere”, au mai transmis polițiștii harghiteni.

386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger