AcasăNewsScandal cu tentă sexuală la un post de Poliţie din Iaşi. SMS-ul...

Scandal cu tentă sexuală la un post de Poliţie din Iaşi. SMS-ul trimis de un şef subalternei: „Bătaia o meriți cu cureaua la…”

scandal PolitieScandal cu tentă sexuală la un post de Poliţie din Iaşi. SMS-ul trimis de un şef subalternei: "Bătaia o meriți cu cureaua la…"

Un scandal cu tentă sexuală a „explodat” la un post de Poliţie din Țibana, judeţul Iaşi. Acolo, o tânără polițistă ar fi fost „urechiată” de șefi pentru că nu ar fi pus lemne în sobă, pentru că a uitat un aparat de încălzit în priză, pentru că a lăsat autospeciala pe pană, iar exemplele pot continua.

Femeia care lucrează ca agent de Poliţie li s-a plâns șefilor că se simte hărțuită, însă nimeni nu pare să o fi luat în seamă, pe motiv că „aspectele semnalate nu se confirmă”.

Antonela Luca se plânge de hărţuire

La Postul de Poliție Țibana șef este un polițist cu state vechi. Se numește Vasile Cojocaru. Respectat de unii, arătat cu degetul de alții, polițistul își face de ceva vreme veacul în Țibana, o comună cu un grad ridicat de activitate, o comună de la marginea județului în care nu prea mulți polițiști abia ieșiți din băncile școlii se îngrămădesc să ajungă.

Prin mâinile sale au trecut multe generații de „boboci”, iar, de ceva timp, a ajuns la el o tânără care a absolvit recent școala de Poliție, scrie bzi.ro.

Antonela Luca se numește și este, poate, una dintre cele mai frumoase agente din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Asta poate contează mai mult pentru unii și mai puțin pentru alții.

Cert este că tânăra, de când a ajuns la Postul de Poliție Țibana, s-a confruntat cu fel de fel de probleme. Despre problemele din IPJ a discutat și Andrada Voicu, polițista din Iași care era să-și piardă viața într-un accident rutier în timpul serviciului.

Mesajele ce au pus paie pe foc

De-a lungul timpului, agentul Antonela Luca a primit mai multe mesaje de la șeful său, în semn de reproș. Anul trecut, însă, de Crăciun, tânăra avea să primescă un mesaj dubios. Astfel, pe 27 decembrie 2020, ea a primit de la șeful de Post următorul mesaj:

„Crăciun fericit! Și acum: Bătaia o meriți cu cureaua la…”. Dacă mesajul este unul adecvat ar trebui să spună șefii lui Vasile Cojocaru.

Pe de altă parte, reprezentanții IPJ Iași au precizat că fac verificări pentru a stabili dacă la Țibana este sau nu vreo problemă.

La nivelul IPJ Iași se efectuează verificări, prin Biroul de Control Intern, cu privire la comportamentul unor agenți din cadrul Postului de Poliție Țibana, iar, în funcție de cele constatate, vor fi dispuse măsuri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

author avatar
Andrei Ștefan
1.622 afisari

6 COMENTARII

  1. Deci ca merita bataie cu curea la… Este mesaj cu tenta sexuala?? dupa ce duduia lasase masina de serviciu in pana, uitase aparatul de incalzit in priza =pericol de incendiu?! Mai scrie cv mai departe- la cur, la buci cv..? Nu ar fi pus lemne in soba,poate era rindul ei sa faca asta si n-a facut? Poate considera si cind merge la interventii la 112 ca este discriminata ..

  2. Panaramele astea din militia lu peste prajit vor sa stea la un birou cu laptopul in brate si cu iubi pe pe mesenger!

  3. La masa si tacsu nu a bagat in soba”!?!Poate dupa trei luni de scoala semianalfabeta doreste un post de inginer la Apele Romane din Iasi!!!!!

  4. Comentariile sunt de prisos, să lăsăm pe cei îndrituiți să-și facă treabă și să vedem cine a greșit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger