AcasăNewsScandal cu sex, prostituate, mita si betii in guvernul american

Scandal cu sex, prostituate, mita si betii in guvernul american

O ancheta efectuata la Departamentul Trezoreriei SUA a dezvaluit ca angajatii Finantelor americane se imbatau, faceau sex intre ei, angajau prostituate pe banii institutiei. In plus, ei luau mita regulat de la firmele pe care le controlau. Cam ca in Romania…

Departamentul Trezoreriei SUA, un cuibusor de nebunii pentru finantistii statului

Raportul anchetatorilor releva ca angajatii Trezoreriei navigau frecvent pe site-uri porno. In urma verificarii unor computere ale institutiei, s-a descoperit ca angajatii cautau cel mai frecvent cuvantul „sex” (22 de rezultate), „prostituate” (sapte rezultate) si alcool (sase rezultate). Sigur, sefii diverselor birouri ale trezoreriei  neaga ca angajatii lor s-ar ocupa de prostii, dar ancheta are alte concluzii, bazate pe declaratiile „impricinatilor”.

Cazuri concrete

Sex peste tot. Un sef de birou a fost parat ca facea sex cu o subordonata. Mai mult, cei doi „prestau” partidele de sex in incinta institutiei, fiind prinsi de paznici „in actiune” pe birou sau pe casa scarilor.

Finantist beat. Un angajat a intrat pe un stadion de fotbal beat crita, pus pe scandal si cu o sticla de whisky in mana. Pentru ca totul sa fie clar, finantistul avea prinsa pe piept legitimatia de la Trezorerie.

Mese „moca” de la banci. Anchetatorii au descoperit ca un alt sef de birou a jucat golf si a luat mese la restaurant pe banii bancilor pe care le „verifica”, timp de doi ani la rand.

„Para-indarat” in familie. O angajata a departamentului de achizitii publice al Trezoreriei a „omis” sa informeze institutia ca sotul ei lucra pentru o firma contractanta. Femeia a primit diverse cadouri, plimbari cu limuzina si mese la restaurant.

Mai sunt zeci de astfel de cazuri si orice asemanare cu unele din Romania nu este deloc intamplatoare.

author avatar
Arpad Dobre
545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger