AcasăNewsSCANDAL cu focuri de armă, azi, lângă Bucureşti, la alegerile locale! Poliţia...

SCANDAL cu focuri de armă, azi, lângă Bucureşti, la alegerile locale! Poliţia a intervenit de urgenţă

pistol-politist

Poliţiştii au fost nevoiţi să intervină de urgenţă şi în forţă în comuna Găneasa, din județul Ilfov, luni, acolo unde au avut loc alegeri locale. Doi bărbați au devenit violenți la adresa unei femei și, mai mult, unul dintre ei a scos o armă și a tras mai multe focuri, în plină stradă.

Femeia amenințată a sunat la 112. Aceste lucruri s-au întâmplat în plină zi, iar cei doi scandalagii au fost reținuți de oamenii legii, după intervenția de la fața locului.

Ce a anunţat Poliţia?

La data de 14 iunie a.c., în jurul orelor 12:50, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Cozieni din comuna Găneasa, o persoană aruncă cu cărămizi într-o curte şi trage cu pistolul.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Voluntari şi poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe periculoase, pentru efectuarea de activităţi specifice”, a anunțat Anne-Marie Ciolcă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, având în vedere că arma folosită a fost una neletală. Cei doi bărbați reținuți sunt fratele și tatăl unuia dintre candidați, iar aceștia și-au pierdut cumpătul când au aflat că vecinii lor nu doresc să voteze cu ruda lor.

author avatar
Andrei Ștefan
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger