AcasăNewsScad timpii de așteptare în stațiile de metrou. Se introduc trenuri suplimentare

Scad timpii de așteptare în stațiile de metrou. Se introduc trenuri suplimentare

metrouScad timpii de așteptare în stațiile de metrou. Se introduc trenuri suplimentare

Începând de marți, 16 august, scad timpii de așteptare în stațiile de metrou, anunță Metrorex, după ce au fost introduse în circulație șase trenuri suplimentare.

Metrorex a anunţat că, în urma discuţiilor cu Alstom, compania care asigură mentenanţa la metroul bucureştean, şi a plăţii unor facturi pentru mentenanţă pentru anul 2022, s-a decis introducerea în circulaţie a şase trenuri suplimentare, începând de marţi.

Se introduc șase trenuri la metroul bucureștean

„Metrorex continuă demersurile pentru deblocarea situației create în circulația trenurilor de metrou, determinată de diminuarea serviciilor de mentenanță și salubritate prestate de Alstom Transport S.A., cu care Metrorex are un contract în vigoare. Astfel, în urma discuțiilor purtate cu Alstom S.A. și a plății unor facturi pentru prestații de mentenanță aferente anului 2022, s-a dispus introducerea în circulație a 6 trenuri suplimentare, începând cu data de astăzi, 16.08.2022”, transmite compania.

10 minute de așteptare în stațiile de metrou

Astfel, intervalul de succedare între trenuri va scădea la 9 – 10 minute, pe toată rețeaua de metrou fiind introdus un număr de 40 trenuri.

„Reiterăm că, utilizatorii metroului sunt în permanență informați cu privire la modificările din programul de circulație a trenurilor atât în stații, cât și prin intermediul website-ul:www.metrorex.ro. Continuăm demersurile pentru remedierea situației într-un termen cât mai scurt și prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat!”, arată Metrorex.

author avatar
Andreea Vlad
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger