AcasăNewsSase profesori, acuzati de luare de mita

Sase profesori, acuzati de luare de mita

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca sase profesori de la Universitatea de Medicina si Farmacie Craiova sunt cercetati penal, sub control judiciar, fiind acuzati de luare de mita.

Conform oamenilor legii, Rosu Lucica, Petrica Cristina, Firu Danut si Cernea Daniela Denisa sunt acuzati de savarsirea infractiunii de luare de mita, Cotoi Bogdan este acuzat de complicitate la luare de mita si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, iar Iovan Raluca Eugenia este acuzata de trafic de influenta si de folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

Anuntul facut de procurori vine ca urmare a perchezitiilor ce au avut loc la domiciliile celor implicati in dosar, dar si la sediul institutiei amintite. Cu ocazia efectuarii perchezitiilor, „au fost identificate si indisponibilizate sume in lei si valuta (55.423 lei, 13.760 euro), precum si sume in diferite alte valute, fiind ridicate inscrisuri si bijuterii din aur (peste 500 de piese)”.

Procurorii anunta si ca au fost audiate nu mai putin de 75 de persoane in acest caz.

author avatar
Cristi Ionita
396 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger