AcasăNewsCinci oameni izbiti de o masina, pe o trecere de pietoni din...

Cinci oameni izbiti de o masina, pe o trecere de pietoni din Constanta!

Un cumplit accident de circulatie s-a produs in urma cu scurt timp la Constanta. Cinci persoane au fost lovite in plin de o masina, chiar pe o trecere de pietoni!

UPDATE  2- Cei patru raniti – doi barbati si doua femei – au fost dusi cu ambulantele la spital, pentru investigatii medicale amanuntite. Din primele informatii, leziunile suferite nu sunt de natura sa le puna vietile in pericol.

UPDATE 1- Barbatul care a pierit pe loc, dupa ce a fost lovit in plin de masina cu numere de Bucuresti, pe „zebra”, intr-o intersectie din centrul Constantei, avea 48 de ani. Se afla in orasul de la malul marii, alaturi de sotie, in vacanta. Cei doi se pregateau sa plece catre casa, in Giurgiu, in cursul acestei zile, potrivit reporterntv.ro.

Conducatorului auto i s-ar fi facut rau la volan, sustin cele doua femei care se aflau alaturi de el in masina. Din acest motiv ar fi apasat acceleratia, si nu frana, autoturismul pe care il conducea ajungand sa izbeasca grupul de oameni aflati pe trecerea de pietoni.

La fata locului au intervenit de urgenta mai multe ambulante, iar medicii le acorda primul-ajutor ranitilor. Din nefericire, una dintre victime a suferit leziuni deosebit de grave, doctorii nemaiputand face altceva decat sa constate decesul acesteia. Pentru moment nu se cunosc foarte multe detalii despre starea ranitilor.

Pietonii care au suferit leziuni au fost dusi la spital, la Constanta. Tot la unitatea medicala judeteana a fost transportat si soferul masinii implicate in accident.

Vom reveni cu amanunte!

Sursa foto: cugetliber.ro

197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger