AcasăNewsSase filme pe care nu trebuie sa le pierzi in 2012

Sase filme pe care nu trebuie sa le pierzi in 2012

Kristen Stewart e Alba ca Zapada 2012

Anul care abia a inceput se anunta bogat in premiere cinematografice. Fie ca este vorba despre continuari ale unor pelicule care deja au facut istorie, cum ar fi „Men in Black” sau „Twilight”, fie ca discutam despre titluri noi, filmele lui 2012 abia asteapta sa fie descoperite. Aflati din randurile de mai jos cu ce pelicule va imbie anul acesta producatorii de la Hollywood.

Kristen Stewart e Alba ca Zapada 2012

Snow White and the Huntsman

Data premierei in Romania: 1 iunie 2012

Distributie: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth

Hollywoodul pare sa fie inca fascinat de basmele care ne-au facut copilaria mai frumoasa.In noua interpretare cinematografica a povestii despre Alba ca Zapada, rolul principal este interpretat de Kristen Stewart, care pare dornica sa demonstreze ca este capabila sa joace si in altceva decat in filme despre vampiri. In viziunea regizorului Rupert Sanders, Alba ca Zapada gaseste in vanatorul interpretat de Chris Hemsworth un mentor care o invata cum sa lupte si sa invinga vitregiile sortii.

Men in Black III

Data premierei in Romania: 25 mai 2012

Distributie: Will Smith, Tommy Lee Jones

Carcotasii de la Hollywood spun ca un film „Men in Black” este mai mult decat suficient. Producatorii peliculei sustin, insa, ca o combinatie precum cea formata din Will Smith, Tommy Lee si extraterestri nu are cum sa dea gres. In „Men in Black III”, agentul J este silit sa calatoreasca in timp pentru a-l salva pe K, despre care se crede ca a murit in urma cu 40 de ani. Gurile rele spun ca filmul e cam plicticos din start si ca, daca Will Smith nu canta si nu danseaza un pic de rap, spectatorii au toate sansele sa adoarma pe scaune la cinema.

Batman Christian Bale e pus pe fapte mari

The Dark Knight Rises

Data premierei in Romania: 20 iulie 2012

Distributie: Christian Bale, Gary Oldman, Anna Hathaway, Liam Neeson, Marion Cotillard

Regizorul celei mai recente pelicule din seria Batman este acelasi Christopher Nolan. Filmul promite sa fie la fel de intunecat, misterios si mustind de efecte speciale precum celelalte doua parti anterioare. Batman este temperamentalul Christian Bale, in vreme ce Gary Oldman joaca rolul comisarului Gordon.

James Bond Daniel Craig intra in joc si anul acesta

Skyfall

Data premierei in Romania: 26 octombrie 2012

Distribitie: Daniel Craig, Javier Bardem, Judi Dench, Ralph Fiennes

Cel de-al 23-lea film despre agentul 007 a fost regizat de celebrul Sam Mendes. Filmarile s-au desfasurat in Marea Britanie, India si China, si au fost intrerupte de cateva ori din pricina problemelor financiare cu care s-a confruntat compania producatoare MGM. Secretosi nevoie mare, „parintii” lui James Bond nu au vrut sa dezvaluie prin ce peripetii va trece „odrasla” lor, multumindu-se doar sa precizeze ca raul railor, ticalosul ticalosilor va fi Javier Bardem.

The Twilight Saga- Breaking Dawn, partea a doua

Data premierei in Romania: neanuntata

Distributie: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Dakota Fanning

Ultimulte film din seria Twilight continua povestea cuplului de indragostiti Bella-Edward. Istoria continua cu nasterea fetitei lor, Renesmee, in mare pericol dupa ce clanulVolturi striga din toti rarunchii”Razbunare”. Protagonistii filmului sunt, insa, pregatiti pentru marea infruntare.

Gravity

Data premierei in Romania: 30 noiembrie 2012

Distributie: Sandra Bullock, George Clooney

Un film care s-a nascut in chinuri, dupa ce rolurile pricipale au fost refuzate de Angelina Jolie si Robert Downey Jr. Regizata de Alfonso Cuaron, pelicula spune povestea doctorului Ryan Stone, specialist in bioinginerie (Sandra Bullock), care pleaca in spatiu alaturi de astronautul Matt Kowalsky (George Clooney). In mod previzibil, are loc un dezastru, naveta celor doi este distrusa, asa ca Ryan si Matt trebuie sa gaseasca o solutie pentru a reveni in siguranta pe Pamant.

author avatar
Alina Creanga
1.184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger