AcasăNewsȘARLATANIE ÎN FAMILIE: Un bărbat s-a ÎNJUNGHIAT iar soția a reclamat polițiștilor...

ȘARLATANIE ÎN FAMILIE: Un bărbat s-a ÎNJUNGHIAT iar soția a reclamat polițiștilor „tâlhăria”. Motivul? 500 de lei

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, din comuna Teiucu Inferior, judeţul Hunedoara, s-a îmbătat, s-a înjunghiat în piept şi le-a spus poliţiştilor că a fost atacat şi tâlhărit de doi indivizi. El încerca astfel să justifice lipsa unei sume de bani.

Oamenii legii au fost anunţați de o femeie din comună că soţul ei a fost agresat de persoane necunoscute care i-au furat banii, în momentul în care acesta a ieşit din curtea casei.

Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că a fost abordat de două persoane care aveau faţa mascată, una dintre acestea l-a prins de mâini, i-a scos portofelul din buzunarul pantalonului şi i-a furat 500 de lei. Tot presupusa victimă a spus că cealaltă persoană a lovit-o cu un obiect înţepător în zona stângă a pieptului, după care agresorii au fugit.

Vârstnicul a fost transportat la UPU Hunedoara unde, în urma unei intervenţii chirurgicale, i-au fost cusute rănile.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tâlhărie calificată, iar în urma cercetărilor au stabilit că bărbatul i-a minţit şi că, fiind băut, s-a înjunghiat singur, în zona inimii, pentru a justifica lipsa sumei de bani despre care a spus că i-a fost furată.

În acest caz, poliţiştii vor schimba încadrarea juridică a faptei reclamate, iar cercetările sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger