AcasăNewsSarkozy si Hollande s-au porcait degeaba la marea confruntare

Sarkozy si Hollande s-au porcait degeaba la marea confruntare

Analistii spun ca Hollande si Sarkozy nu s-au dovedit echilibrati

Niciunul dintre cei doi candidati la presedintia Frantei n-a reusit sa puncteze decisiv in confruntarea televizata dinaintea celui de-al doilea tur de scrutin.

Analistii spun ca Hollande si Sarkozy nu s-au dovedit echilibrati

Sarkozy, agitat si iritabil, n-a punctat, asa cum se asteptau cei care il descriau ca pe un mare orator, in fata lui Hollande, mai stapan pe el, dar fara argumente.

Cine zice ala este

Scenele „violente” au fost mai degraba niste artaguri de copii care isi arunca unul altuia argumentul suprem „cine zice ala este”. Hollande i-a reprosat actualului presedinte ca fuge de raspundere, dand vina pe altii atunci cand nu iese bine, iar Sarkozy l-a facut, ce-i drept, indirect, mincinos si calomniator. Timp de trei ore, vreo 20 de milioane de francezi au urmarit dezbaterea programata inaintea votului de duminica asteptand ca unul din ei sa puncteze decisiv, ca la un meci de box. N-a fost sa fie.

Meci egal, avantaj Hollande

Hollande a apelat la sloganuri goale de genul  „Voi fi un presedinte al dreptatii”, iar Sarkozy a lovit mai parsiv, spunand ca mitingurile socialistului seamana cu adunarile naziste. Rezultatul acestui „meci” il avantajeaza pe Hollande, care-si pastreaza cele 7 procente peste voturile lui Sarkozy. Acesta, vrand sa atraga cei 11 % de nehotarati, a cerut inca trei infruntari. Hollande, insa, s-a hotarat sa nu piarda timpul.

author avatar
Adina Mutar
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger