AcasăNewsSarkozy se apuca de avocatura, iar Carla scoate un nou album

Sarkozy se apuca de avocatura, iar Carla scoate un nou album

Nicolas Sarkozy isi exerseaza retorica

Fostul presedinte al Frantei, Nicolas Sarkozy, s-a hotarat sa reintre in avocatura, iar Carla Bruni s-a apucat de cantat.

Nicolas Sarkozy isi exerseaza retorica

Nu e vreme de pierdut pentru familia Sarkozy. Pentru ca Nicolas a suparat „sponsorii” fostilor presedinti, a ramas in afara „azilelor”.

Nicio propunere banoasa

Carla isi acordeaza chitara

„Azil” este denumirea pentru organizatiile, institutiile si centrele unde fostii presedinti, premieri, care s-au aratat docili fata de elita financiara, primesc o gramada de bani ca sa vorbeasca. Si auditoriul, ca sa asculte! Sarkozy, insa, n-a fost cuminte. Asupra lui pluteste, in afara barfelor cu microfonul uitat deschis, banuiala ca a fost implicat in decaderea lui Dominique Strauss-Kahn, ceea ce a stricat multe strategii. Pana acum, n-a primit propunerea niciunui „azil”. Drept pentru care se gandeste sa devina „un francez printre francezi”.

Doar Carla munceste acum

Franck Louvrier, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai sai, a declarat ca intentioneaza sa revina la meseria sa, de avocat, fiind inca actionar la cabinetul asociatului sau, Arnaud Claude. Ca sa profeseze, Sarkozy va trebui sa se reinscrie in Baroul din Paris. Conform Le Matin, Carla s-a apucat de compus, intentionand sa scoata un album la toamna. Nu a ales inca denumirea, dar va trebui sa depaseasca succesul single-ului „Cineva mi-a zis”, de acum zece ani. Criticii de muzica cred ca va fi dificil, dar Louis Bertignac, fostul chitarist al grupului Téléphone si prietenul Carlei, e increzator in talentul fostei Prime Doamne.

author avatar
Adina Mutar
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger