AcasăNewsSarbu, trimis in judecata

Sarbu, trimis in judecata

Adrian Sarbu il arunca pe Boncea in insolventa Mediafax

Omul de afaceri va ajunge in fata magistratilor, avand in vedere ca dosarul in care procurorii il acuza de mai multe nereguli de natura financiara a fost trimis instantei, din cate anunta, vineri, anchetatorii.

Odata ce au finalizat cercetarile in „dosarul Mediafax”, cum este cunoscut opiniei publice, procurorii Parchetului General au dispus trimiterea cauzei, spre solutionare, Curtii de Apel Bucuresti.

Din cate se precizeaza in comunicatul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, facut public in urma cu scurta vreme, au fost trimise in judecata mai multe persoane fizice, printre care si afaceristul Adrian Sarbu, cel care controla grupul Mediafax, pe care procurorii il acuza de evaziune fiscala, instigare la evaziune fiscala, instigare la delapidare si spalare de bani, precum si o persoana juridica, respectiv societatea comerciala Mediafax Group, carem, desi e in insolventa, e cercetata pentru evaziune fiscala.

Procurorii sustin, printre altele, faptul ca „prin intreaga activitate infractionala derulata de inculpatul Sarbu Adrian in nume individual dar si prin intermediul firmelor pe care le controla si, totodata, in contextul reciclarii unor sume de bani prin circuitele create, prejudiciul total cauzat bugetului consolidat al statului se cifreaza la valoarea de 61.588.159 lei, reprezentand cca. 14 milioane de euro”.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger