AcasăNewsSarbatoare. Locuitorii sectorului 1, invitati la un spectacol de muzica si dansuri...

Sarbatoare. Locuitorii sectorului 1, invitati la un spectacol de muzica si dansuri populare

La eveniment vor participa Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, consilieri locali, dar si oaspeti de seama veniti din Republica Moldova.

Ultima zi a saptamanii se anunta una speciala pentru locuitorii din sectorul 1, care vor raspunde invitatiei de a fi prezenti, incepand cu ora 16, la Beraria H din Parcul Herastrau, la un eveniment de la care nu vor lipsi nume cunoscute ale folclorului autohton.

La eveniment vor participa primarul Tudorache, consilieri locali, dar si oaspeti veniti din Republica Moldova

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, si Consiliul Local ii invita pe locuitorii Sectorului 1 la un spectacol de muzica si dansuri populare romanesti prilejuit de celebrarea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania. La eveniment vor participa artisti precum Ion Paladi, Mioara Velicu, Silvana Riciu, Angelica Flutur, Alexandru Bradatan sau Ansamblul folcloric Plaiurile Pojoratei, transmit reprezentantii PS 1, intr-un comunicat remis redactiei.

„Pentru a sarbatori asa cum se cuvine Centenarul unirii Basarabiei cu Romania, participantii sunt incurajati sa poarte o ie, sa aduca un tricolor si sa se prinda in hora”, anunta aceeasi sursa.

 

author avatar
Andrei Coman
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger