AcasăNewsSarapova s-a „tratat” cu alcool si barbati!

Sarapova s-a „tratat” cu alcool si barbati!

LOS ANGELES, CA - MARCH 07: Tennis player Maria Sharapova reacts as she addresses the media regarding a failed drug test at The LA Hotel Downtown on March 7, 2016 in Los Angeles, California. Sharapova, a five-time major champion, is currently the 7th ranked player on the WTA tour. Sharapova, withdrew from this week’'s BNP Paribas Open at Indian Wells due to injury. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Rusoaica povesteste in editia americana a revistei Vogue cum a trait in perioada suspendarii pentru dopaj, incepand cu jumatatea anului 2016.

LOS ANGELES CA MARCH 07 Tennis player Maria Sharapova reacts as she addresses the media regarding a failed drug test at The LA Hotel Downtown on March 7 2016 in Los Angeles California Sharapova a five time major champion is currently the 7th ranked player on the WTA tour Sharapova withdrew from this weeks BNP Paribas Open at Indian Wells due to injury Photo by Kevork DjansezianGetty Images

Destul de afectata de lipsa terenului de tenis, Maria si-a inecat amarul in bautura, insa se pare ca a fost consolata si de mai multi barbati, in aceeasi perioada. Si chiar „i-a placut”.

„In ultimul an, cantitatea de alcool pe care am consumat-o este, probabil, mai mare decat toata cantitatea din anii trecuti. Dar s-a intamplat astfel pentru ca am avut o viata sociala. Chiar am avut intalniri cu mai multi barbati in aceeasi perioada. Nici nu stiam cum e. A fost ceva cu totul nou si mi-a placut”, a spus Sarapova. Tot la capitolul “amintiri”, Maria il considera pe tenismanul Grigor Dimitrov, cu care a avut o relatie,  o parte insemnata din viata mea” si  “o persoana delicata si complicata”.

Revenind la prezent, fostul lider mondial vrea sa revina in topul tenisului: „Nu-mi este teama ca voi esua in incercarea mea de a reveni. Daca mi-ar fi teama, nu m-as mai intoarce. Nimeni nu mi-a zis ca trebuie sa fie in aprilie, am avut de ales. Nu o sa fie o tragedie daca nu o sa castig un meci. In trecut am adunat sute de succese”. Maria Sarapova va fi prezenta, la sfirsitul lunii aprilie, in circuitul WTA, odata cu startul turneului de la Stuttgart, unde a primit un wild card, care ii asigura calificarea pe tabloul principal al competitiei.

author avatar
Bogdan Borcea
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger