AcasăNews„Săracul” miliardar: își vinde cinci moșii

„Săracul” miliardar: își vinde cinci moșii

Elon Musk doreşte să arate că deja celebrele mesaje pe Twitter în care susţinea că nu va mai deţine proprietăţi pentru că proprietăţile te trag în jos, nu au fost vorbe în vânt. Miliardarul american a scos la vânzare 5 dintre proprietăţile sale californiene, pentru o sumă totală de 97,5 milioane de dolari.

Cele cinci proprietăţi, dintre care patru în cochetul cartier Bel-Air şi o a cincea în bogatul cartier Hillsborough din Silicon Valley, au fost scoase la vânzare după ce, la începutul lunii, Musk a pus pe piaţă alte două domenii pe care le deţine în Bel-Air – acestea pentru suma totală de 39,5 milioane de dolari. Printre cele 5 proprietăţi proaspăt scoase pe piaţă se numără vila modernă de pe Chalon Road şi alte trei case adiacente, aflate pe o străduţă închisă din apropiere. Proprietatea din Hillsborough este formată din 20 de hectare de teren în natură, cu poteci amenajate pentru drumeţii, grădini şi un conac cu 10 dormitoare ce datează din 1916. La începutul acestei luni, Musk a scos la vânzare o altă casă de pe Chalon Road, pentru preţul de 30 de milioane de dolari şi fosta casă Gene Wilder pentru 9,5 milioane de dolari.

author avatar
Radu Jacotă
499 afisari

3 COMENTARII

  1. Pac ai probleme de pateu tremiti cainele robot sa aduca un pateu din bunkirul de pateuri pac se intampla sa te gaseasca politia fara masca pe strazi, pac aduci remorca de masti, sau nu ai faina in casa si tataița fac coada. Te duci frumos stai la coada mai lasi unu 2 tataita in fata, tataita nu multumesc niciodata si cand ajungi la casa zici ca vreau ei eu faina din magazin. Casiera simpatica da cam tanda o sa zica sa stiti ca nu dam decat 3 kile de faina.
    Domnisoara eu cumpar toata reteaua de magazine cu tot cu faina!
    La care toanta o sa ceara ajutorul paznicilor nestiind saracuta ca de maine si-a pierdut pita.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri