AcasăNewsSapunaru si Oprisan, la Placinta inainte si-napoi

Sapunaru si Oprisan, la Placinta inainte si-napoi

Sorina Placinta este contestata si de liberali

Transferul senatorului de Vrancea Sorina Placinta de la PDL la PNL a inflamat intreaga clasa politica.

Sorina Placinta este contestata si de liberali

Pedelistilor, pesedistilor, dar si liberalilor li s-a aplecat ieri de la Placinta. De la Sorina Placinta bineinteles,  care a decis, in sfarsit, sa abandoneze tabara democrat-liberala si sa se inscrie in PNL.

Marian Oprisan nu vrea sa defileze alaturi de Sorina Placinta la viitoarele alegeri

„Cred ca a pierdut trenul, trebuia sa plece atunci cand a fost cu plansetele si bocetele, ca probabil obtinuse mai mult. Asa cum am spus, pentru mine toti astia sunt niste tradatori”, a comentat pedelistul Radu Berceanu.

Nini Sapunaru, pus la zid pentru colaborarea cu Sorina Placinta

Culmea, gestul Sorinei Placinta a fost taxat, deopotriva, de liberali si pesedisti. Primul care a sarit ca ars a fost liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan. Acesta i-a transmis lui Nini Sapunaru, seful liberalilor vranceni, ca a luat o decizie proasta. „Sa se spele cu Sorina Placinta pe cap”, a conchis Oprisan.  La fel de vehement ca Marian Oprisan s-a dovedit a fi si liberalul Ludovic Orban, care a declarat ca fosta pedelista nu este bine primita in partid.„Sorina Placinta nu are ce cauta in PNL, dupa ce s-a prostituat in cel mai jalnic mod. In ceea ce ma priveste, voi vota impotriva venirii ei si impotriva oricarei candidaturi a acesteia in partid”, a mai spus Orban.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
329 afisari

1 COMENTARIU

  1. Rusine mare PNL-ului,ca o primeste pe aceasta PLACINTA,placinta va ajunge si USL,daca se merge pe linia asta!…..mai e putin si la modul asta si VIDEANU isi va gasi un loc linistit in USL!…aveti sa vedeti!..la cata lasitate,tradare exista in tara asta!……pe undeva ne meritam soarta ca NU stim sa votam oamenii de care avem nevoie,alegem pe cel ce ne da nu stiu mai CE!..nu gandim cand votam,acum dupa 22ani!…stim sa barfim pe la colturi ca NU stiu ce s-a intamplat in tara,ca s-a furat aia,ca s-a dat pe nimic nu stiu mai ce,ca nu sant locuri de munca etc.dar NU stim sa alegem PE CINEVA care sa ne rezolve aceste probleme!….un pensionar dezamagit de ce se intampla in tara asta draga!….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger