AcasăNewsSapte suspecti de proxenetism, retinuti in urma unor perchezitii

Sapte suspecti de proxenetism, retinuti in urma unor perchezitii

Sapte persoane suspectate de proxenetism au fost retinute, marti, dupa ce politistii bucuresteni au facut perchezitii la 16 adrese, inclusiv la un imobil detinut de Viorel Lis, intr-o actiune care a vizat o grupare ce plasa prostituate sub paravanul unor saloane de masaj, potrivit Politiei Capitalei.

“In aceasta dimineata, 29 martie a.c., politistii Capitalei si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, cu sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale – I.G.P.R. si al luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale – D.G.P.M.B. au facut 16 perchezitii in Bucuresti, judetul Dambovita si judetul Ilfov, pentru destructurarea unui grup specializat in fapte de prostitutie si proxenetism”, informeaza Politia Capitalei.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei au inceput sa supravegheze gruparea inca din decembrie 2013.

Oamenii legii au stabilit ca membrii gruparii, sub forma unei afaceri de tip salon de masaj erotic si escorte, ar fi plasat in hotelurile de lux din centrul Capitalei prostituate care incasau intre 100 de euro pentru o partida de sex si 600 de euro pentru o noapte intreaga.

Sapte persoane, din 27 cate au fost audiate, au fost retinute si vor fi prezentate magistratilor, cu propunerea de arestare preventiva. Una dintre perchezitii a vizat un imobil de pe strada Tunari, care apartine fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. Imobilul fusese inchiriat de Lis membrilor gruparii de proxeneti.

Foto: ziuanews.ro

author avatar
Alina Costache
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger