AcasăNewsȘapte membri CSM cer revocarea Liei Savonea de la șefia Consiliului

Șapte membri CSM cer revocarea Liei Savonea de la șefia Consiliului

Lia Savonea amenință cu sesizarea organismelor internaționale

Nu mai puțin de șapte reprezentanți ai Consiliului Superior al Magistraturii, procurori și judecători deopotrivă, dezvăluie că o vor plecată pe Lia Savonea din fruntea forului.

Drept urmare, au formulat o solicitare de revocare, adresată plenului Consiliului. Documentul -semnat de judecătorii Mihai Andrei Bălan, Andrea Annamaria Chiș, Mihai Bogdan Mateescu și procurorii Nicolae Andrei Solomon, Tatiana Toadera, Cristian Mihai Ban și Florin Deac, a ajuns și la urechile opiniei publice. Cei șapte magistrați invocă, ntre altele, „modul defectuos” în care șefa CSM şi-a exercitat atribuţiile, „îndepărtând Consiliul de la rolul său constituţional, făcând imposibilă colaborarea în cadrul organului colegial, cu consecinţe extrem de grave pe planul funcţionării şi credibilităţii acestuia atât pe plan intern, faţă de magistraţii români şi de întreaga societate, cât şi pe plan extern, în raporturile cu organismele internaţionale”.

120 afisari

1 COMENTARIU

  1. 7 membri CSM haștag rezist refuza sa mearga la serviciu dar banii îi iau pe zilele nemuncite! Ca asa e în ,,justițea** romana johannisto-haștagiștă! Cum legile române și Constituția Romaniei prevăd clar ca nu au voie sa faca politica dar și sancțiuni împotriva celor ce nu -și faca datoria fața de statul român și cetațeni!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger