AcasăNewsSapte dintre inculpatii din Dosarul Transferurilor s-au predat. MM Stoica e cautat...

Sapte dintre inculpatii din Dosarul Transferurilor s-au predat. MM Stoica e cautat de politie!

MM Stoica accepta cel mai greu condamnarea la inchisoare (foto: ofsaid.ro)

Opt dintre cei mai importanti oameni din fotbalul romanesc au fost condamnati, marti, la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor.

MM Stoica accepta cel mai greu condamnarea la inchisoare (foto: ofsaid.ro)

UPDATE – Mihai Stoica a fost transportat in catuse la Penitenciarul Rahova. Si Jean Padureanu a intrat pe mana politistilor, el fiind ridicat de la Spitalul Elias. Fostul boss de la Gloria Bistrita va fi supus unor teste de catre medici care apartin de sistemul de Penitenciare.

Mihai Stoica, Ioan Becali, Victor Becali, Gigi Netoiu, Gica Popescu, Jean Padureanu, George Copos si Cristi Borcea aveau la dispozitie 48 de ore, conform prevederilor noului Cod Penal, sa se predea, dupa ce si-au aflat sentintele. In cazul lor, insa, s-a considerat ca este vorba de o situatie speciala, astfel ca reprezentantii legii au asteptat doar cateva ore pentru ca inculpatii sa se predea.

Din primele informatii se pare ca sapte dintre inculpati s-au predat. Ioan Becali, Victor Becali si Cristi Borcea si-au mutat domiciliul la Constanta, astfel ca cei trei s-au deplasat catre malul marii si s-au predat reprezentantilor de la Penitenciarul Poarta Alba, cel in care se afla incarcerat si Gigi Becali.
Ioan Becali, Victor Becali si Cristi Borcea au recurs la aceasta manevra pe de o parte pentru a fi alaturi de Gigi Becali, pe de alta parte in speranta ca vor beneficia de un regim de detentie deschis.

George Copos a fost primul dintre inculpatii din Dosarul Transferurilor care s-a predat. Afaceristul a plecat inca de la ora 17.00 de la resedinta sa din cartierul Floreasca si s-a predat la o sectie de politie. Copos a parasit vila sa prin spate si s-a deplasat catre sectia de politie intr-un automobil cu geamurile fumurii in care se mai afla doar soferul sau. Copos avea un geamantan asupra lui.

Gica Popescu si Gigi Netoiu s-au predat si ei unor sectii de politie. Cei doi ar urma sa fie incarcerati, pentru perioada de carantina, la Penitenciarul Rahova, din Bucuresti, urmand ca apoi sa fie transferati catre Penitenciarul Craiova, amandoi avand domiciliul in Banie.

Un echipaj de politie s-a deplasat catre Spitalul Elias, din Bucuresti, pentru a verifica starea de sanatate a lui Jean Padureanu. Doctorii i-au instiintat pe oamenii legii ca fostul sef de la Gloria Bistrita este intr-o stare grava. Conform sport.ro, Ioan Horoba, fostul colaborator al lui Padureanu de la Gloria Bistrita, a precizat ca Padureanu nu va rezista nici macar o zi dupa gratii. „Am fost sambata la un botez, impreuna, si i s-a facut rau dupa cateva ore” a declarat Ioan Horoba.

In cazul in care va fi considerat apt pentru a efectua condamnarea la inchisoare, Padureanu va fi incarcerat la Penitenciarul Bistrita.

Singurul inculpat din Dosarul Transferurilor care nu s-a predat pana la aceasta ora este Mihai Stoica, managerul general al Stelei. Conform sport.ro, acesta a cedat nervos, in momentul in care a aflat ca a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare, si acum este cautat de mai multe echipaje de politie in cartierul Green City din Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger