AcasăNewsSapte copii din Iasi dusi scoala la spital, din cauza unui spray...

Sapte copii din Iasi dusi scoala la spital, din cauza unui spray paralizant!

Spaima intr-o scoala din judetul Iasi. Nu mai putin de sapte elevi au avut serios de suferit de pe urma unui gest nesabuit al unui coleg, care, cel mai probabil, nici nu s-a gandit ca va avea asemenea urmari.

Abia ce ajunsesera la scoala, in prima zi a saptamanii, ca au si plecat de la ore, insa nu la distractie, ci la spital. Copiii, inscrisi la o unitate scolara din localitatea ieseana Tomesti, au devenit, fara voie, protagonistii unui incident cat se poate de grav.

Totul a plecat de la un baiat, elev in penultima clasa de generala, care a pulverizat, in cursul diminetii, continutul unui spray paralizant in directia colegilor sai, substanta respectiva cauzandu-le acestora leziuni faciale, care le-au provocat usturimi cumplite. Potrivit ziaruldeiasi.ro, copiii au ajuns pe mana medicilor fie cu arsuri la nivelul ochilor, fie pe fata.

Odata ajunsi la spital, in Iasi, cei care au avut ghinionul sa se afle in preajma baiatului care a avut pe mana un astfel de spray au fost consultati de specialisti, urmand ca, in functie de starea lor, medicii sa decida daca se impune internarea, ori daca elevii isi pot continua tratamentul prescris si ambulatoriu.

sursa foto: utilecopii.ro

132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger