AcasăNewsSăptămâna viitoare încep controalele în spitale. Anunțul ministrului

Săptămâna viitoare încep controalele în spitale. Anunțul ministrului

Pe fondul dramei de la spitalul din Săpoca, mai exact a ataculuideosebit de violent în urma căriia cinci oameni au pierit și alți opt se află în grija medicilor din București, unitățile medicale de profil vor fi luate la puricat de autorități.

După ce va afla cum arată planul de control conceput de inspectorul-șef de la Minister, Sorina Pintea are în plan să meargă personal să vadă cum stau lucrurile la spitalele de psihiatrie din țară, începând cu cel de la Poiana Mare. „De luni vor începe controale la toate spitalele de psihiatrie. Eu personal voi merge la spitalele de psihiatrie și măsuri de siguranță, dar numai după ce voi merge săptămâna viitoare (…) probabil marți sau miercuri, la Spitalul Poiana Mare, din județul Dolj, spital care până în 2002 a avut statut de măsuri de siguranță și care i-a fost retras, pentru că acolo erau niște condiții inumane”, a declarat Pintea, miercuri, după ce a fost într-o vizită la Spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitală.

100 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand se impute brinza in MS ,madam Pintea o sterge in teritoriu ,locul in care scapa de griji ,acolo freaca ridichea pe cel care-i cade in gheare .
    De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere !,ce organizare !,ce informare ? ,ce procedurare a activitatilor ?,ce audituri ?,ce acreditare ??nimic din toate acestea nu-s parghii in mana unui ministru daca-i un nimeni fara cultura fara educatie in materie .
    Pintea este un nimeni care se tine de scaun si reclama ca si-a gasit gunoiul sub pres si ca-i pute a hoit scroafa moarta in cotet si cu curul in usa !.
    Pintea-i tipul care arunca gaina moarta peste gard !,sa puta la toti .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger