AcasăNewsSaptamana Truicului si a Truicii

Saptamana Truicului si a Truicii

Irina Truica

Nici nu incepuse bine spectacolul cu “ba pe-a ma-tii”, ca inchipuitii din presa deja lansau bombe peste bombe, in fapt niste biete pocnitori fasaite, batand, saptamana aceasta, recordul la prostii-viteza.

Irina Truica

Termene peste termene, amanari peste amanari si o tona de sicanari pe minut, cam asa se poate descrie, in linii mari, divortul dintre sotii Remus si Irina Truica. Iar intre o deplasare si alta pe la dregatorii, fartangaii naraviti la viciul orgoliului de scriitor la ziar au dat cu presupusul de jur imprejurul fictiunilor, jurand ca e adevarul. Iata cum se face ca in carca lui Remus Truica apar chefuri obligatoriu monstruoase, obligatoriu cu femei, mulatre sau albe, bone si secretare la gramada, obligatoriu cu sampanie si obligatoriu de mii de euro sticla. Si nu una.  Desi pozele sunt neutre, chiar prea cuminti, cativa au concluzionat ca Truicul a fost un destrabalat si un nenorocit. Cu 15 amante. Si-a admonestat sotia cu ranga in mana. I-a dat bolesnite luate de alte femei. Si tot asa.

Cauza divortului este casatoria, nu motivele invocate....

Truica, in schimb, pozeaza in aceeasi mimosa pudica. Nu scoate o vorba de iubitul ei, Jamel Rehab. Zice, in schimb, ca o va aduce pe Patricia Kaas sa depuna marturie de impreunare cu Truicul. Tot ce spune ea este complet lipsit de valoare, atat timp cat sotul nu se opune desfacerii casatoriei, fiind de acord cu separarea. Mai bine ne spune cu cate zerouri se scrie campania de mediatizare a unui divort care a devenit prea murdar. Prea ca la tara!

author avatar
Andrei Coman
272 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger