AcasăNewsSaptamana incepe cu ninsori si viscol! In ce zone din tara iarna...

Saptamana incepe cu ninsori si viscol! In ce zone din tara iarna revine in forta!

Vești triste! Vom mai vedea zăpadă în București în anii următori? Specialist: ”Episoadele cu ninsoare vor deveni...” - VIDEOVești triste! Vom mai vedea zăpadă în București în anii următori? Specialist: ”Episoadele cu ninsoare vor deveni...” - VIDEO

Daca in cele mai multe zone din tara, duminica, soarele e prezent pe cer, insa temperaturile sunt foarte scazute, iar vantul rece sporeste senzatia de frig, pentru prima zi a saptamanii urmatoare vestile nu sunt nici pe departe foarte bune.

Vești triste! Vom mai vedea zăpadă în București în anii următori? Specialist: ”Episoadele cu ninsoare vor deveni...” - VIDEORevin ninsorile, dar si viscolul. Intr-o prima faza, fenomenele vor cuprinde anumite parti din teritoriu, pentru care a fost emisa o informare meteo. Specialistii au anuntat, insa, ca maine dimineata vor actualiza aceasta avertizare, valabila pana luni la orele 22.

Conform datelor facute publice de catre reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), va ninge din nou, de luni dimineata de la ora 6 incepand, in Maramures, zona de nord a Orientalilor, dar si in Muntii Apuseni, urmand ca precipitatiile sa cada si sa se depuna si in restul zonei montane. Daca in nord va ninge, in vestul tarii vor fi la ordinea zilei precipitatiile mixte, ce ar putea favoriza aparitia poleiului.

Pe langa ninsori, si vantul isi va face simtita prezenta in majoritatea regiunilor tarii, unde va sufle cu circa 50-60 km/h. Intensificarile vor fi puternice in zona montana, cu rafale de peste 70 km/h, posibil chiar si 100 km/h, la mare inaltime.

538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger