AcasăNewsSăptămâna CRIMELOR: Copil de 8 ani, împins sub roțile trenului și strivit

Săptămâna CRIMELOR: Copil de 8 ani, împins sub roțile trenului și strivit

Un băiețel în vârstă de opt ani a fost călcat de tren în gara feroviară din Frankfurt, după ce un bărbat i-a împins pe el și pe mama lui pe șinele pe care se apropia locomotiva. Micuțul a fost ucis luni de un tren de mare viteză Intercity-Express (ICE).

Trenul l-a lovit pe băiat în zona peroanelor, atunci când intra în stație, una dintre cele mai aglomerate gări din Germania. Poliția a informat că mama copilului împins pe linia de tren a reușit să scape. Însă băiatul a fost lovit în plin de locomotivă și a suferit răni fatale, a detaliat purtătoarea de cuvânt a poliției locale germane, Isabell Neumann, scrie ziarul britanic The Independent.

Martorii au declarat că în stația respectivă erau foarte mulți copii, și mulți dintre „spectatorii” actului de o violență animalică au avut nevoie ei înșiși de îngrijiri medicale. La fața locului au ajuns un elicopter medical și 16 ambulanțe, iar circulația pe cinci linii a fost închisă temporar.

Suspectul în vârstă de 40 de ani a fugit de la locul crimei strecurându-se printre trecători, și a fost arestat de către cei aflați în urmărirea sa chiar lângă stație. Deși a fost prompt interogat, nu există informații curente legate de posibilele motivații pentru crima comisă. Purtătoarea de cuvânt a poliției nemțești a afirmat că cel puțin la prima vedere nu există conexiune între suspect și victime. Iar mama băiatului a fost de asemenea chestionată, după ce a fost dusă la spital. Momentan nu avem nici informații legate de rănile suferite de femeie.

Cumplita crimă vine la numai o săptămână după ce o femeie a fost, la fel, împinsă în fața trenului în gara din orașul german Voerde. Și ea a murit pe loc.

Sursa foto: Twitter

 

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
1.003 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce nu spuneti ca ucigasul e de origine africana, mai precis din Eritreea ?
    Daca nemtii s-au tampit de tot cu corectiduinea nulii, macar fiti voi corecti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger