AcasăNewsSao Paulo: Greva de la metrou, suspendata inainte de inceperea turneului final...

Sao Paulo: Greva de la metrou, suspendata inainte de inceperea turneului final al Cupei Mondiale 2014

Protestul de la metrou din Sao Paulo a fost suspendata luni seara, cu putin timp inainte de inceperea turneului final al Cupei Mondiale 2014.  Angajatii urmeaza sa se intruneasca miercuri pentru a stabili daca joi, in ziua inceperii turneului, se vor prezenta la munca.

„Miercuri vom avea o noua intalnire generala pentru a stabili daca vom intra din nou in greva joi. Acest lucru va depinde de reintegrarea in campul muncii a celor 42 de persoane disponibilizate in perioada grevei”, a declarat Altino Melo dos Prazeres, presedintele sindicatului angajatilor de la metroul din Sao Paulo.

Justitia din Brazilia a decis, la finalul saptamanii, ca protestul este ilegal, insa grevistii au spus ca vor continua greva si pe timpul Cupei Mondiale daca nu le vor fi ascultate cererile, scrie presa internationala.

Ei au cerut o crestere salariala de 12,2% si au refuzat oferta de crestere cu 9,5% facuta de Guvernul statului Sao Paulo.

Citeste si:

Proteste la Sao Paulo, cu trei zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal

Foto: economica.net

author avatar
Alina Costache
83 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger