AcasăNewsSantajul “Reginei R&B” Cristina Spatar s-a inchis cu 1.000 de lei!

Santajul “Reginei R&B” Cristina Spatar s-a inchis cu 1.000 de lei!

Scandalul cu iz penal din 2008 in care a fost implicata sora cantaretei Elena Gheorghe s-a „rezolvat” la Parchet cu amenzi modice, in comparatie cu pedepsele prevazute de Codul Penal. Procurorii au dispus scoaterea de sub urmarire penala a Anei Gheorghe si a complicilor ei si sanctionarea lor cu cate o amenda de o mie de lei.

Ana Gheorghe a scapat de puscarie datorita procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2

Urmariri, filaj cu agenti de paza de la firma lui Alin Ionescu, sotul Cristinei Spatar, flagrant filmat si declaratii oferite in prime time pe la posturile Tv, in timp ce politistii credeau ca au destructurat o retea specializata in santaje – intr-un asemenea cadru a demarat, in 2008, ancheta penala ce o viza pe sora Elenei Gheorghe, Ana.

Cristinei Spatar I s-au cerut 5.000 de euro pentru a nu aparea intr-o revista despuiata, dupa o partida de sex

Timpul a trecut, iar dosarul parea ca s-a ratacit intre Politie si Parchet.

Elena Gheorghe si-a aparat sora in timpul scandalului din 2008

Ieri, procurorul Alexandra Carmen Lancranjan, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2, a dezvaluit ca mult-trambitatul dosar s-a solutionat intre timp, explicand si de ce nu a ajuns niciodata pe masa judecatorilor: „In cauza s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala”.

Pedeapsa de 7 ani inlocuita cu o amenda de 1.000 de lei

Procurorii au decis scoaterea de sub urmarire penala a persoanelor acuzate de constituirea unui grup organizat si santaj sexual deoarece au considerat ca faptele comise de cei cinci nu au prezentat un pericol public. „Solutia data de procuror este definitiva. S-a decis scoaterea de sub urmarire penala, iar celor in cauza li s-au aplicat amenzi administrative. Valoarea maxima a sanctiunii este de 1.000 de lei”, a declarat pentru „National” procurorul Alexandra Lancranjan. Conform Codului Penal, infractiunea de santaj se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la cinci ani. Atunci cand autorul ameninta ca face publice informatii compromitatoare (cum a fost cazul Cristinei Spatar, careia i s-au cerut 5.000 de euro ca sa nu apara pe prima pagina a unei reviste, goala, dupa o partida de sex – n.r.), este o forma agravanta a santajului, care se pedepseste cu puscarie de la 2 la 7 ani.

author avatar
Narcis Voica
3.090 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger