AcasăNewsSamsung Galaxy Note 7 explodeaza in cursa contra Apple

Samsung Galaxy Note 7 explodeaza in cursa contra Apple

O cauza pentru care bateriile  noului smartphone al producatorului sudcoreean ”sar in aer” ar fi graba si oboseala in care lucreaza angajatii.

Sud-coreeni se jura ca noul Galaxy Note 7s nu mai sare in aer, cum patea predecesorul sau

Peste 22 miliarde de dolari din capitalizarea pe piata a pierdut Samsung, urmare a plangerilor utilizatorilor cu privire la telefoane care explodeaza sau iau foc. In spatele acestor pierderi s-ar afla vointa producatorului sud-coreean de a-si depasi rivalul, Apple, scrie Bloomberg, citand surse apropiate departamentelor de productie. Potrivit agentiei, cateva luni inainte anuntarii iPhone7, zvonuri circulau cu privire la faptul ca noul smartphone Apple nu va diferi fundamental de predecesorul sau si nu va fi un dispozitiv revolutionar.

Tinand cont de aceste informatii, conducerea Samsung a decis ca, daca va accelera productia lui Galaxy Note 7, aceasta ar ajuta la surclasarea Apple in 2016. Din acest motiv, Samsung a adoptat in graba caracteristicile noului telefon iar prezentarea a fost stabilita pe 3 august. Un angajat a declarat ca, odata cu apropierea acestei date, a muncit aproape sapte zile pe saptamana, in timp ce caracteristicile aparatului au fost schimbate de mai multe ori. In acelasi timp, angajatii Samsung au fost sub presiune constanta, motiv pentru care au trebuit sa-si petreaca noptile la birou. In 2 septembrie, Samsung a suspendat vanzarile lui Galaxy Note 7, urmare a exploziilor bateriilor la incarcare. Milioane de exemplare au fost rechemate in service. Graba strica treaba.

author avatar
Bogdan Borcea
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger