AcasăNewsSamsung fenteaza interdictia de a vinde in SUA

Samsung fenteaza interdictia de a vinde in SUA

Galaxy S II este smartphone-ul incriminat ca fiind copiat dupa un aparat similar al Apple

Abia amendata cu peste un miliard de dolari si amenintata cu interzicerea produselor sale in SUA,  Samsung avertizeaza ca va riposta. Firma vrea sa modifice formal  smartphone-urile si tabletele sale, pentru a le mentine pe piata nord-americana.

Galaxy S II este smartphone-ul incriminat ca fiind copiat dupa un aparat similar al Apple

Apple a cerut recent in instanta interzicerea comercializarii a opt telefoane ale companiei sud-coreene, amenintand ca vrea sa scoata de pe piata toate cele 28 de produse ale principalului sau concurent.  Apple vrea sa elimine  concurenta coreeana dintr-un motiv simplu: SUA reprezinta cea mai mare piata din lume pentru astfel de gadgeturi. Drept urmare, fiecare dintre marii jucatori – Apple, Samsung, Nokia, Mic rosoft, Google etc – vrea o „felie” cat mai mare din acest comert cu potential de zeci de miliarde de dolari SUA anual. Decizia privind o eventuala  interzicere a produselor Samsung in SUA va fi luata pe 20 septembrie.

Smecheria coreeana

Amendati usturator de un tribunal din SUA cu peste un miliard de dolari, reprezentantii Samsung au avertizat ca vor riposta prin toate mijloacele. Compania are in vedere o cerere de oprire a ordinului de interzicere a vanzarilor, un apel impotriva deciziei, precum si modificarea produselor. Practic, coreenii vor sa elimine anumite elemente incriminate de Apple si sa opereze mici modificari de forma si, pe alocuri, de continut, asupra gadgeturilor sale, astfel incat sa rezulte produse „noi”. Samsung are in vedere noi softuri si modificari in special la smartphone-ul Galaxy S II, dar si la alte produse ale sale vandute in SUA (Galaxy Prevail, Galaxy S 4G etc.).

author avatar
Arpad Dobre
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger