AcasăNewsSambata se insoara Printul Albert de Monaco

Sambata se insoara Printul Albert de Monaco

Charlene pare ca s-ar lipsi bucuroasa de nunta cu printul Albert de Monaco

Cei 35.986 de locuitori ai Principatului de Monaco, care se intinde pe 2 kilometri patrati, cu tot cu extinderea portului, sunt cuprinsi de frisoanele nuntii princiare.

Charlene pare ca s-ar lipsi bucuroasa de nunta cu printul Albert de Monaco

Printul Albert (53 de ani) se insoara, in sfarsit! Cel putin asa spera toata lumea, sa nu se fi facut pregatirile de pomana, ca au costat peste 70 de milioane de dolari. Basca un concert The Eagles., asteptat de tot principatul. Exista zvonuri ca viitoarea mireasa, Charlene Wittstock (33 de ani), vrea acasa si chiar ar fi avut o tentativa in acest sens, fara sa-i pese de fetele regale invitate la nunta, care si-au pregatit deja toaletele si palariile extravagante. Ca sa infirme aceste zvonuri rauvoitoare, Albert si Charlene s-au plimbat mana-n mana prin port, dar ziaristii nu sunt convinsi ca mireasa nu va fugi.

Holtei, dar cu doi copii

Potrivit informatiilor publicate de Le Figaro, un politist din Monte Carlo s-ar fi destainuit cum el si colegi de-ai lui, plus agenti din Monaco, au fugarit-o pe Charlene duminica trecuta prin aeroportul din Nisa. Aveau ordin s-o opreasca, in extremis daca era cazul, pe Charlene, care voia sa se intoarca acasa, in Africa de Sud. Ce a suparat-o atat de rau pe Charlene, incat era gata sa renunte la tot? Nu se stie.

Putin probabil sa fie faptul ca printul holtei a recunoscut ca are doi copii, pe Jazmin Grace, 19 ani, a carei mama, americanca,  era ospatarita la data intalnirii cu printul, si pe Alexandre, 7 ani, nascut din legatura cu o fosta stewardesa franceza, de origine togoleza. Cei doi copii nici nu vor fi prezenti la nunta. Cert este ca Charlene refuza sa mai participe la reuniunile si festivitatile familiale. Si nunta?

 

author avatar
Adina Mutar
473 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger