AcasăNewsSambata pe santier. Ministrul Transporturilor a mers sa vada stadiul lucrarilor pe...

Sambata pe santier. Ministrul Transporturilor a mers sa vada stadiul lucrarilor pe DN 57

Social-democratul aflat la carma Ministerului Transporturilor si-a continuat vizitele pe santierele proiectelor de infrastructura aflate in lucru, de aceasta data oprindu-se, sambata, pentru a verifica la fata locului cum stau lucrurile cand vine vorba de obiective de investitii gestionate de institutia pe care o conduce in judetul Caras-Severin.

Razvan Cuc n-a mers singur sa vada stadiul lucrarilor la DN 57 Oravita – Moravita, drum in cazul caruia Directia Regionala de Drumuri Timisoara a inceput lucrarile in regie proprie, ci alaturi de directorul general al Companiei de Autostrazi, CNAIR, Narcis Neaga.

Ministrul a transmis ca va mai veni in zona, pentru a fi sigur ca lucrarile se vor incheia cat mai curand posibil. „Lucrarile au inceput inca din luna aprilie. Se lucreaza la structura drumului national, astfel incat va creste si capacitatea portanta. Lucrarile sunt de amploare, de buna calitate si, foarte important, se fac in regie proprie. (…) Banii sunt alocati de la bugetul de stat, deci nu vor fi probleme legate de alocarea fondurilor. (…) Aceasta vizita a fost anuntata, dar voi mai veni, neanuntat, in perioada imediat urmatoare si vreau sa vad ca lucrarile se desfasoara repede si ca vor fi de calitate. Implicarea este masiva si rezultatele se vad, mai ales atunci cand aceasta implicare vine si din partea parlamentarilor din judet”, a declarat ministrul Cuc, citat intr-un comunicat postat pe site-ul MT.

sursa foto: mt.ro

256 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nai tigane , asta nu e ,,babaroasele” pe care le invarteai in mana si stateai intr – un bulan . Ba tu ai banii tarii pe mana ma , sau vrei sa pacalesti ca in Giurgiu cand trisai la ,,babaroase” adica barbut , ca sa stie si romanii. Cat de obraznic ca toata etnia esti ba bolborositule. Un tigan ca tine mi – a spus in piata Obor acum 20 de ani cand etnia vindea tigarete de contrabanda la greu- tu sti ce e aia contrabanda – ca raspuns la intrebarea mea catre un militian vopsit in politist: ce faci domne, nu vezi ca astia , coloratii vand tigari sub nasul dumitale . Ce a raspuns vanzatorul tigan , nebagandu- l in seama pe militian: VOI ati DISTRUS ROMANIA , MAAA!! Iar militianul catre mine, deci omul legii se exprima: unde vezi dle ca vinde ? Din oacate si ministrii si militienii sunt ca pe timpul comunistilor, mincinosi si hoti ai antiromani , cum ii invata la comunisti, la partid, PSD= PCR.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger