AcasăNewsSambata mortilor la RATB: Doua incidente de cosmar in Capitala

Sambata mortilor la RATB: Doua incidente de cosmar in Capitala

Sambata de cosmar – doua incidente in care au fos implicate autobuze ale RATB au semanat panica in randul calatorilor. La doar cateva ore dupa ce un sofer a suferit un preinfarct si a lovit cu autovehiculul un pieton si trei masini, un alt autobuz a fost implicat, sambata seara, intr-un accident in Capitala.

Tipete si scene infioratoare. Mai multi calatori aflati sambata seara intr-un autobuz al liniei 116, care circula pe bulevardul Brancoveanu, din sectorul 4 al Capitalei, s-au speriat ingrozitor in moemntul in care mijlocul de transport in comun a franat brusc. Unul dintre pasageri a fost ranit usor si a ajuns la spital. Totul dupa ce soferul autobuzului a incercat sa evite un autoturism care i-a taiat calea.

S-a intamplat la doar cateva ore dupa ce un autobuz a fost implicat intr-un accident grav, in cartierul Titan. Soferul unui autobuz a suferit un preinfarct chiar in timp ce se afla la volan. Simtind ca i se face rau, conducatorul auto a tras dreapta de volan, catre trotuar. Potrivit Stirile ProTv, barbatul a incercat sa-si salveze pasagerii si sa nu loveasca alte masini aflate in trafic, insa n-a mai putut evita o femeie aflata intr-o zona in care erau parcate mai multe autourisme. Aceasta a fost prinsa intre doua autovehicule. Atat soferul, cat si pietonul au ajuns la spital.

O spaima cumplita au trait si calatorii aflati intr-un autobuz din Iasi. Autovehiculul a luat foc in mers. Din fericire, imediat ce a observat fumul, soferul a deschis usile, iar pasagerii au apucat sa coboare la timp, fara ca vreun calator sa fie ranit sau sa inhaleze fum.

author avatar
eNational
673 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger