AcasăNewsSalonul auto de la Paris: Viitorul a inceput deja!

Salonul auto de la Paris: Viitorul a inceput deja!

La Salonul auto de la Paris au fost expuse  premiere importante, dintre care, o parte buna o asteptam pe autostrazi chiar in aceasta toamna.

Pentru ca este apropape imposibil sa prezentam cele 60 de premiere ale salonului, ne vom multumi sa vorbim despre ceea ce ne doare, adica dacia, si despre cele mai socante prezentari.

Noutati  Dacia Sandero

In acest caz, la Paris au existat doua noutati majore. Una a fost facelift-ul de gama pentru Sandero si Logan, iar cealalta este aparitia cutiei automate cu dublu ambreiaj EDC pe Duster 1.5 dCi de 110 CP. Vedeti si dumnevoastra in forografii cum arata noile modele.

Skoda Kodiaq

Lansarea primului SUV compact al marcii nu poate sa fie decat o veste interesanta. Construit pe platforma lui VW Tiguan, dar asezat in dimensiuni intre clasa compacta si medie – miscare care-i permite sa ofere sapte locuri – Kodiaq va fi probabil unul dintre modelele pe care Skoda se va baza serios in urmatorii ani la nivel de vanzari.

Mercedes Generation EQ Concept

Mercedes a anuntat la Paris faptul ca EQ va fi numele brandului sub care constructorul german va lansa o gama de masini electrice care va ajunge la 10 modele pana in 2025. Pana una-alta, prima imagine pe care-o avem despre aceste viitoare modele este conceptul Generation EQ, care anunta un SUV electric de dimensiunea unui GLC si care promite o autonomie de 500 de kilometri. Lansare in 2019.

Volkswagen I.D. Concept

I.D. Concept va sta la baza unui model 100% electric cu care cei de la Volkswagen vor sa revolutioneze piata in 2020. Termenul de lansare e destul de indepartat, insa asta nu-i impiedica pe nemti sa trambiteze o revolutie in gama in conditiile in care acest concept e comparat cu Beetle la nivelul importantei pentru gama VW.

author avatar
Catalin Dumitrescu
764 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger