AcasăNewsSalariul astronomic pentru care Victor Ciutacu a ales Romania TV!

Salariul astronomic pentru care Victor Ciutacu a ales Romania TV!

Victor Ciutacu, unul dintre cei mai cunoscuti ziaristi din trustul Intact, si-a dat demisia de la Antena 3 si a plecat la Romania TV. Anuntul care a surprins pe toata lumea a fost publicat cu doar doua zile in urma pe blogul personal.

Initial, colegii din trustul Intact n-au inteles miscarea facuta de editorul sef al cotidianului „Jurnalul national”, dar cand au aflat cat va castiga acesta la televiziunea patronata de Sebastian Ghita, parerile s-au schimbat radical. Potrivit lui Cristi Brancu, salariul cu care Ciutacu a fost momit de RTV este unul in euro, format din cinci cifre. Brancu a dezvaluit, in cadrul emisiunii “Agentul VIP”, ca Victor Ciutacu a plecat de la trustul Intact pentru astronomica suma de 15.000 de euro pe luna.

Cu cateva zile in urma, ziaristul a scris pe blogul sau motivul pentru care a plecat de la Antena 3.“Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine. N-as avea nici un motiv serios sa ma plang si chiar nu-s genul care sa-si caute motivatie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră si atat. Careia, dupa ani de refuzuri fara sa ma bat cu pumnu-n piept, am decis sa-i dau curs. E decizia mea, e viata mea, e responsabilitatea mea”, a scris Ciutacu.

„E un contract de fotbalist”

„E un contract foarte bine facut, ar putea fi chiar un model; poate, candva, o sa va si arat cum arata un contract, negociat de doua case de avocatura, cu garantii si para-garantii de ambele parti. Asa ar trebui sa arate un contract al unei… vedete de televiziune, nu?, ca asta spune lumea ca am fi. Arata ca un contract de fotbalist care pleaca in strainatate la un club mare. De aia probabi ca a si durat ceva timp, pentru ca fiecare a negociat la sange fiecare clauza”, noteaza Ciutacu pe blogul personal.

 

Citeste si

E razboi: Ciutacu, atacat deja de o jurnalista de la Romania TV

Uite-l pe primul-ministru Ponta jucand baschet cu Badea si Ciutacu! – VIDEO

author avatar
Anca Murgoci
2.217 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger