AcasăNewsSalah sta ascuns in Molenbeek si are mustrari de constiinta

Salah sta ascuns in Molenbeek si are mustrari de constiinta

Cautat in toata Europa, teroristul Salah Abdeslam s-ar ascunde in cartierul Molenbeek, la periferia Bruxelles-ului. Anunta publicatia belgiana „Sudpresse”, care citeaza o sursa a ziarului. Martorul misterios spune ca s-a intalnit cu asasinul in noaptea de marti spre miercuri. „Salah e in Molenbeek, dar nu pentru multa vreme”, a precizat barbatul, care a povestit ca fugarul de 26 de ani „e profund marcat de cele intamplate”: „Mi-a zis ca s-a mers prea departe si e coplesit de ceea ce se intampla”, a sutinut confidentul, care afirma ca Salah va refuza, totusi, sa se predea.

Sotia premierului Italiei a intrat intr-o masina de gunoi

Fara absolut nicio legatura cu amenintarile teroriste care planeaza asupra Italiei, aflam ca sotia primului-ministru Matteo Renzi a fost implicata intr-un accident de circulatie. Incidentul a avut loc la Florenta, orasul natal al ambilor soti Renzi. Volkswagen-ul Tiguan condus de Agnese Renzi, nascuta Landini, s-a izbit de o masina de gunoi. Accidentul a avut loc in Bagno a Ripoli, langa Florenta. Doamna Renzi e bine.

International belgian, confundat cu un terorist

Internationalul belgian Radja Nainggolan, jucator aflat cu contract cu gruparea AS Roma, a fost confundat cu un terorist. Nainggolan, originar din Anvers, are trasaturile tatalui sau, fost rezident indonezian, si poate ca de aici toata confuzia. Cert ca Radja a avut parte de un episod ciudat zilele trecute, dupa ce Belgia si-a anulat amicalul cu Spania. Prezent in receptia Hotelului Radisson din Anvers, fotbalistul a fost confundat cu un jihadist. Sositi la fata locului inarmati pana in dinti, politistii au sfarsit prin a se fotografia cu internationalul de 27 de ani.

author avatar
Mihai Koblenko
358 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger