AcasăNewsSaladetele si vitrinele de tapas/sushi, cea mai sanatoasa investitie in echipamente frigorifice

Saladetele si vitrinele de tapas/sushi, cea mai sanatoasa investitie in echipamente frigorifice

echipamente frigorifice

Un furnizor experimentat de aparatura HoReCa pentru bucatarii profesionale va avea in oferta sa numeroase tipuri de echipamente frigorifice.

Spre exemplu, Fresco Expert, care sustine geniul bucatar inca din anul 1992, va pune la dispozitie nu mai putin de 12 astfel de dispozitive: dulapuri frigorifice; mese de frig din inox; abatitoare; masini pentru cuburi de gheata; lazi frigorifice; saladete; vitrine de bauturi racoritoare; vitrine de vinuri; vitrine de tapas/sushi; vitrine calde/reci/neutre; camere de frig; accesorii si agregate.

In cazul in care apreciati mancarea sanatoasa si duceti un stil de viata echilibrat, cu siguranta v-au atras atentia in mod special doua dintre aceste echipamente frigorifice enumerate mai sus.

Mai exact, ne referim la saladete si la vitrinele pentru tapas si sushi, doua dispozitive esentiale pentru localurile care au pretentia ca ofera produse sanatoase si proaspete clientilor lor.

Daca si dumneavoastra detineti un astfel de restaurant sau bar ori intentionati sa va deschideti unul in curand, aveti nevoie de cele doua echipamente in bucataria dumneavoastra profesionala.

Saladetele, echipamente frigorifice cu dublu rol 

Saladetele isi gasesc locul in orice bucatarie, fie ca vorbim despre restaurante, autoserviri, cantine sau localuri de tip fast food. Acestea au un dublu rol: depozitarea ingredientelor necesare pentru prepararea salatelor, respectiv prezentarea lor intr-un mod igienic si aspectuos pentru clienti.

Astfel, acestia pot evalua vizual calitatea produselor si isi pot alege ingredientele pentru salata sau preparatul pe care si-l comanda.

Iata cateva exemple de astfel de produse:

Saladeta cu 1 usa, capacitate GN 1/1, 3xGN 1/3, termostat digital, temperatura 0-8 grade Celsius – pret 2.716 lei;

Saladeta cu 2 usi, capacitate GN 1/1, 4xGN 1/1, racire ventilata, temperatura intre -2 si 8 grade Celsius – pret 5.514 lei;

Masa rece, 3 usi, capacitate 12xGN 1/3, plan tip rock – pret 17.766 de lei;

Vitrinele de tapas si sushi, echipamente frigorifice esentiale in intreaga lume 

Tapas si sushi sunt doua dintre cele mai apreciate preparate, nu doar in restaurantele spaniole, respectiv japoneze, ci in intreaga lume. Pentru pastrarea ingredientelor in cea mai potrivita atmosfera, atat din punct de vedere igienic, dar si al temperaturii, aveti nevoie de astfel de vitrine specializate.

Iata cateva modele pe care le puteti achizitiona pentru localul dumneavoastra:

Vitrina rece tapas, capacitate 4xGN 1/3, temperatura 1-5 grade Celsius – pret 3.686 de lei; 

Vitrina rece tapas, 2 niveluri, capacitate 8xGN 1/3, temperatura 1-5 grade Celsius – pret 4.889 de lei; 

Vitrina sushi cu racitor, polita intermediara, capacitate 6xGN 1/3, temperatura 1-5 grade Celsius – pret 7.100 de lei.

Dupa cum observati, aceste echipamente frigorifice destinate pastrarii la rece si expunerii ingredientelor pentru salata, tapas si sushi au capacitati mari si specificatii tehnice impresionante.

Mai mult decat atat, ele provin exclusiv de la branduri renumite la nivel international in domeniu, precum Virtus Group GmbH din Germania, ceea ce le garanteaza calitatea si durata de viata indelungata.

Nu in ultimul rand, daca alegeti sa achizitionati aceste produse de la Fresco Expert, veti beneficia de servicii integrate de consultanta, livrare, montaj, training si servicii post-livrare.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger