AcasăNewsSala Polivalenta de 16.000 locuri pe locul fostului Patinoar 23 August

Sala Polivalenta de 16.000 locuri pe locul fostului Patinoar 23 August

Constructia va fi realizata de Ministerul Dezvoltarii in parteneriat cu autoritatile Sectorului 2, a declarat ministrul Elena Udrea. Ea a explicat ca locul a fost ales datorita facilitatilor, printre care existenta locurilor de parcare. Cladirea patinoarului Mihai Flamaropol (fost 23 August) va fi demolata.

Proiectul construirii salii polivalente cu 16.000 de locuri se afla in faza de achizitie, a precizat Udrea, care a adaugat ca investitia va fi mai mica de 50 de milioane de euro. „Vă asigur că preţul nu se va dubla la sala polivalentă, aşa cum s-a dublat la Stadionul Naţional” in vecinatea caruia se afla, l-a intepat ministrul Udrea pe primarul Sorin Oprescu.

In aprilie, Compania Nationala de Investitii din subordinea , anunta ca intentioneaza sa contracteze lucrarile de  proiectare si constructie a unei sali polivalente de 20.000 de locuri, in Bucuresti. Valoarea proiectului a fost estimata la 50 de milioane de euro, fara TVA. Data prevazuta pentru inceperea procedurilor de adjudecare este 1 iulie, iar contractul va dura 30 de luni de la data atribuirii. Finantarea va fi facuta de la bugetul de stat prin Ministerul Dezvoltarii.

294 afisari

1 COMENTARIU

  1. Madamme Cocos – Udrea , Bucurestiul este o capitala europeana FARA un patinuar decent si PERMANENT ! Si acum doriti sa-l demolati si pe asta vechi? Inainte sa-l demolati pe asta vechiu’ trebuia sa construiti un alt patinuar permanent , macar la nivelul celui din Brasov! Ca acolo am vazut ca ati fost capabili ! Ce se va intampla cu toate sporturile care isi desfasoara activitatea in legatura cu gheata? Se vor practica numai de la Brasov inspre Nord ? Miercurea Ciuc , Gheorghieni , etc? Si mai ne punem problema ca nu avem rezultate la patinaj artistic , hochei si alte sporturi conexe ! Pompieristic madamme Udrea ! Sa stiti ca voturile nu se obtin asa si doar raspundeti politic de Bucuresti ! Pana acum va simpatizam politic dar cu decizia asta a la Elena Ceausescu , ati mai pierdut un votant ! Daca stau sa ma gandesc , chiar mai multi ! Sa traiti si mai bine !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger