AcasăPoliticaSăgeți către Iohannis, după acțiunea de ecologizare de pe râul Argeș. PSD:...

Săgeți către Iohannis, după acțiunea de ecologizare de pe râul Argeș. PSD: Nu era mai simplu să meargă la strâns gunoaie aici aproape, în Sectorul 1?

(sursa foto: presidency.ro)

Nici bine nu a fost zărit șeful statului participând, miercuri, 9 iunie, la o acțiune de curățenie în zona râului Argeș, că social-democrații au și reacționat.

Într-un scurt mesaj, din care nu lipsește tonul ironic, reprezentanții principalei formațiuni de Opoziție amintesc de situația cunoscută drept ”criza gunoaielor” din sectorul 1 al Capitalei. Unde locuitorii sectorului așteaptă să se găsească soluții pentru ca gunoaiele să fie ridicate de pe străzi, mai ales că e vară și temperaturile sunt în creștere.

”Nu era mai simplu ca domnul Iohannis să meargă la strâns gunoaie aici aproape, în Sectorul 1, în loc să bată atâta cale până la râul Argeș?”, întreabă social-democrații, într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a formațiunii politice conduse de către Marcel Ciolacu.

fotografia ce însoțește mesajul PSD (foto: facebook/Partidul Social Democrat)

Social-democrații nu trec cu vederea nici recenta participare a președintelui Klaus Iohannis la un eveniment ce a avut loc de Ziua Mondială a bicicletei, în Herăstrău. La care liderul de la Cotroceni a venit cu bicicleta și a vorbit despre neajunsurile cu care se confruntă bicicliștii, în orașe, inclusiv cu lipsa pistelor speciale pentru deplasarea cu astfel de vehicule cu două roți.

”Unde mai pui că pentru asta putea să se urce pe bicicletă, nu era nevoie să tureze motoarele diesel ale coloanei oficiale pentru „salvarea mediului” ”, se mai punctează în postarea de pe pagina oficială a PSD-ului.

Iohannis: Marginea drumului nu este groapă de gunoi

După ce a participat la acțiunea de ecologizare de pe râul Argeș, din cadrul campaniei „Let’s Do It, Romania!”, fiind prezent în apropierea localității ilfovene Dărăști, președintele a făcut trimitere la faptul că e nevoie ca oamenii să înțeleagă că albia unui râu, de exemplu, nu trebuie să ajungă să fie confundată cu o groapă de gunoi.

Am venit astăzi aici ca să adunăm gunoaie, ca să adunăm gunoaie aruncate de concetățeni de-ai noștri care încă nu au înțeles, din păcate, că natura nu este groapă de gunoi.

Pe drumul încoace, probabil ați observat, peste tot gunoaie, moloz la marginea drumului și cred că este momentul să o spunem foarte clar și apăsat. Trebuie să acceptăm cu toții că marginea drumului nu este groapă de gunoi, albia râului nu este groapă de gunoi.

Depinde de noi să avem grijă de mediul înconjurător. Și dacă cineva crede că faptul că locuiește în oraș nu are nicio legătură cu mediul pot să-l contrazic direct. Nu există viață sănătoasă fără un mediu sănătos. De aceea, trebuie să ne implicăm și nu, nu este suficient să ne enervăm dacă vedem o grămadă de gunoaie lăsată de cineva care atât a înțeles. Trebuie să facem ceva”, a transmis Iohannis în declarația susținută cu ocazia acestei acțiuni publice.

374 afisari

2 COMENTARII

  1. Gunoaiele trag la gunoaieCe presedinte a mai facut asa prostii in afara de acest prostan ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger