AcasăNewsSaftoiu (se) vrea sef interimar la TVR

Saftoiu (se) vrea sef interimar la TVR

Claudiu Saftoiu nu crede in promisiunile parlamentarilor, nici cand acestia sunt de la USL

Desi parlamentarii promit, prin vocea lui Valeriu Zgonea, ca vor alege o noua conducere a TVR saptamana viitoare, Claudiu Saftoiu pune la indoiala reusita.

Claudiu Saftoiu nu crede in promisiunile parlamentarilor, nici cand acestia sunt de la USL

Mazilit de CCR din fruntea televiziunii publice, la pachet cu toata conducerea aleasa la sfarsitul lunii iunie, Claudiu Saftoiu insista pentru numirea unui sef interimar la TVR. Solutie care va pune capat ”starii de incertitudine” care afecteaza acum, relatiile TVR cu creditorii si ”zadarniceste” redresarea SRTv, sustine Saftoiu, care a trimis propunerea mai multor institutii, inclusiv Parlamentului si Guvernului.

Ciudat este ca solicitarea lui Saftoiu vine a doua zi dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, declara ca s-a convenit deja, la nivelul liderilor grupurilor parlamentare, parcurgerea procedurilor necesare numirii unui nou Consiliu de Administratie (propuneri, audieri in comisii, vot final in plenul reunit) pana la jumatatea saptamanii viitoare. Aceasta fiind situatia, rezulta ca Saftoiu nu crede in eficienta si cuvantul majoritatii parlamentare care l-a proptit in fruntea TVR si prefera un interimat mai mai usor de pus in practica.

author avatar
Simona Badulescu
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger