AcasăNewsSaftoiu ajunge cu restructurarea SRTv in Parlament

Saftoiu ajunge cu restructurarea SRTv in Parlament

Claudiu Saftoiu

Dupa ce a decis sa concedieze peste 900 de angajati, conducerea postului national de televiziune este chemata la ordine de Comisiile de cultura ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Conducerea postului national de televiziune, in frunte cu Claudiu Saftoiu, va fi chemata la raport in fata parlamentarilor

Audierea nu este o surpriza, democrat-liberala Raluca Turcan, presedintele Comisiei de cultura a Camerei Deputatilor, precizand in urma cu cateva saptamani ca Parlamentul ar trebui sa se implice in solutionarea problemelor de la TVR.

Claudiu Saftoiu

”Avand in vedere disensiunile aparute ca urmare a deciziilor luate de conducerea  SRTv in ultima perioada, am decis de comun acord cu presedintele Sergiu Nicolaescu (presedintele Comisiei de cultura de la Senat – n.r) sa convocam o sedinta comuna marti, 11 septembrie, ora 14,00, avand inscrisa pe ordinea de zi audierea persoanelor implicate direct in procesul de <<reformare-restructurare>> a serviciului public de televiziune”, se arata intr-un comunicat semnat de Raluca Turcan.

De partea cealalta insa, uselistii au declarat ca vor sprijini in continuare toate masurile propuse de directorul SRTv, Claudiu Saftoiu. ”Din informarile transmise de domnul Saftoiu rezulta ca, in ultima perioada, s-au facut foarte multe angajari, mai multe decat era cazul. (…) Ulterior, dupa modificarea contractului colectiv de munca si in situatia actuala te costa mai mult sa dai afara acei oameni decat sa-i tii.”, a  declarat secretarul Camerei Deputatilor, Georgian Pop.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger