AcasăNewsSACRIFICIUL unei MAME: Camera video pentru supravegherea bonei a surprins imagini CUTREMURATOARE!...

SACRIFICIUL unei MAME: Camera video pentru supravegherea bonei a surprins imagini CUTREMURATOARE! (VIDEO)

O familie din New Jersey a instalat o camera video cu ajutorul careia ar fi trebuit sa supravegheze activitatea bonei celor doi copii, insa nu s-au asteptat niciun moment la ceea ce a urmat. Imaginile inregistrate pe camera sunt absolut socante.

Camera video montata pentru a o supraveghea pe bona a surprins momentul in care un hot a patruns in casa, in plina zi, la ora 10.30, si a atacat-o pe mama micutilor chiar de fata cu unul dintre copii, potrivit New York Daily News.

In inregistrare se vede cum femeia este lovita in mod repetat de hot, cu pumnii si cu picioarele, de fata cu fetita acesteia, de numai trei ani, care era in incapere, pe o canapea. Femeia a suportat cu mult curaj bataia incasata, fara sa scoata un sunet, de teama sa nu o sperie pe copila care ar fi inceput sa planga ceea ce, presupune victima, l-ar fi facut pe barbat sa o agreseze si pe cea mica.

„Stiam ca daca eu incep sa tip, fetita mea va incepe sa planga si atunci el ar fi putut sa-i facă rau. Asa ca am tacut, nu am scos niciun sunet cand m-a batut”, a povestit femeia, care a fost lovita cu bestialitatea avut nevoie de ingrijiri medicale.

Poliistii il cauta acum pe autorul jafului care a reusit sa fuga cu o parte dintre bijuteriile femeii.

[youtube]qU0EJS3cJIc[/youtube]

author avatar
Alina Costache
1.272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger