AcasăNewsSacrificiul suprem facut de romii din Timisoara pentru Cioaba. Isi vand masinile...

Sacrificiul suprem facut de romii din Timisoara pentru Cioaba. Isi vand masinile de lux pentru repatrierea regelui!

Moartea lui Florin Cioaba, regele romilor de pretutindeni, a provocat durere si tristete in randul romilor din Timisoara, care sunt gata sa sara in ajutorul familiei indoliate.

Afland ca rudele lui Cioaba au nevoie de 350.000 de dolari pentru a repatria corpul neinsufletit, romii din Timisoara au transmis, prin intermediul liderului lor, Rodolf Stancu, ca sunt gata sa faca sacrificiul suprem.

Concret, exclusivtm.ro anunta ca liderii romilor din Timisoara s-au adunat duminica seara si au stabilit sa-si scoata la vanzare cateva dintre cele mai luxoase masini pentru a acoperi cheltuielile cu repatrierea si a ajuta rudele lui Florin Cioaba.

”Regele Cioaba e important pentru noi si trebuie sa ajutam familia indurerata. Acum nu o sa ne scoatem dintii din gura, nici palatele nu le putem vinde peste noapte si nici la banca nu putem sa apelam pentru imprumut. Dar o sa vindem cateva masini, ca sa nu ne facem de ras. Orice om isi doreste o masina de lux, iar noi le avem pe cele mai frumoase”, a spus Rodolf Stancu, liderul tiganilor din Timisoara.

Sursa amintita precizeaza ca aceasta mutare este si una prin care romii din Timisoara spera sa se puna bine cu viitorul rege al romilor.

sursa foto: exclusivtm.ro

author avatar
Cristi Ionita
2.024 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger