AcasăNewsSacrificiu suprem inainte sa moara! Un tata si fiica lui au dat...

Sacrificiu suprem inainte sa moara! Un tata si fiica lui au dat o lectie de viata lumii intregi! (VIDEO)

Un tata grav bolnav, cu o tumora care-i mananca din creier, a facut un sacrificiu greu de imaginat, pentru a duce la bun sfarsit ceea ce i-a promis fiicei sale, inainte de a muri.

Iram Leon (32 de ani) a primit o veste groaznica, medicii l-au anuntat ca este bolnav de cancer, si, din pacate, nu se mai poate face nimic pentru el. Barbatul, insa, isi dorise mereu ca intr-o zi sa alerge alaturi de fiica sa intr-un maraton. Dar, cum micuta nu are decat sase ani si nu poate alerga 42 de kilometri, iar Iram nu putea astepta pana cand fiica lui ar fi crescut, tatal a decis sa duca o lupta grea.

De patru ori s-a inscris in concurs, cerandu-le permisiunea celor de la Gusher Marathon sa participe impreuna cu fetita lui, care ar fi “alergat” in carucior, si pana la urma a primit aprobarea.

Saptamana trecuta a terminat cursa de 42 de kilometri din Texas, in trei ore, sapte minute si 35 de secunde, dupa ce a avut nevoie de sase curse de antrenament pana sa-si vada visul cu ochii. Kiana, fetita de sase ani, a stat cuminte in carucior, incurajandu-si tatal tot timpul.

“Ultimul lucru pe care il voi spune pe patul de moarte este ‘Mi-as fi dorit sa am mai mult timp pe care sa-l petrec cu fiica mea’”, a povestit Iram.

Doctorii fac mari eforturi pentru a gasi un tratament care sa-l scape pe tatal micutei de tumora care-i mananca creierul si ii afecteaza memoria si chiar si limbajul.

“Gusher Marathon a fost o cursa foarte grea. Am alergat impotriva vantului, in panta, dar am avut-o alaturi de mine pe micuta printesa. Am alergat pe autostrada pe care nu aveam voie sa conduc”, a scris barbatul pe blogul personal.
In prezent Iram Leon nu mai are voie sa conduca, sa practice sporturi de contact sau sa munceasca.

author avatar
Alina Costache
891 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger