AcasăNews„Să vă fie ruşine!”/Vlad Pascu nu va fi judecat pentru omor calificat

„Să vă fie ruşine!”/Vlad Pascu nu va fi judecat pentru omor calificat

A fost încă o zi foarte grea pentru părinții celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai. A fost un nou termen al procesului. 

Vlad Pascu nu va fi judecat pentru omor calificat, așa cum au cerut, prin avocat, familiile tinerilor uciși la 2 Mai.

Judecătoria din Mangalia a respins schimbarea încadrării juridice a faptei în cazul lui Vlad Pascu. Ceea ce înseamnă că tânărul va fi în continuare judecat pentru ucidere din culpă.

Tatăl fetei ucise: Le-am spus foarte clar: Să vă fie ruşine!

La termenul de joi, tatăl Robertei, fata ucisă de tânărul care a urcat la volan sub influența substanțelor interzise, a ieşit din sala de judecată după ce avocatul acestuia din urmă a adus în discuție faptul că victimele circulau neregulamentar.

„Le-am spus foarte clar: Să vă fie ruşine! Ei trebuie să înţeleagă ce le-am spus eu. Eu nu jignesc decât ceea ce trebuie”, a declarat tatăl Robertei, în fața presei.

 

Mai mult, mama unuia dintre tinerii decedați s-a simțit rău și a ieșit din sală când a auzit pledoaria avocatului lui Pascu. „A fost cea care, potrivit căreia în raportul de expertiză auto sunt concluziile tuturor experților, în sensul în care participanții la trafic au creat o stare de pericol pasiv, în sensul în care se deplasau neregulamentar”, a declarat avocatul lui Vlad Pascu, citat de europafm.ro.

Citiți și: 

Răsturnare de situaţie în dosarul „2 Mai”. Ultima mişcare a lui Vlad Pascu îi aduce acestuia o reducere a pedepsei

Veste-şoc pentru rudele victimelor lui Vlad Pascu. Ce se întâmplă cu judecătoarea care a gafat grav în dosarul „2 Mai”

Vlad Pascu, şoferul drogat care a ucis doi oameni la 2 Mai, scapă nevinovat? Dezvăluiri cutremurătoare de la tatăl uneia dintre victime

author avatar
Andrei Coman
516 afisari

7 COMENTARII

      • Stimabile, omor prin imprudenta este atunci cand nu esti atent la ceea ce faci. Omor calificat este atunci cand faci fapta cu buna stiinta.
        Unde crezi ca se situeaza individul? Crezi ca s-a drogat din neatentie si intamplare?

  1. Acolo…in Constanta se pare ca e fratie mare.. intre sus -pusi, si interlopi.Degeaba se reformeaza doar politia.
    Cu ce progenituri facea prostii, Vladut?

  2. „în sensul în care participanții la trafic au creat o stare de pericol pasiv, în sensul în care se deplasau neregulamentar”
    Chiar daca nu ar fi existat aceasta expertiza iar victimele s-ar fi deplasat regulamentar pe un trotuar, tot nu are cum sa fie bagat criminalul la omor calificat, deoarece conform codului de procedura penala nu a existat INTENTIA savarsirii faptei ci a fost doar un ACCIDENT, deci fapta a fost facuta FARA VOIE si NEINTENTIONAT. Faptul ca Pascu a fost drogat la volan in momentul comiterii faptei este o circumstanta AGRAVANTA , situatie pentru care sigur va primi pedeapsa maxima prevazuta de lege pentru omor din culpa, plus un spor de pedeapsa, de obicei un plus de o treime din pedeapsa totala. Din pacate asta este legea din Romania.

  3. ori ce accident de circulatie soldat cu morti e ucidere din culpa sa fie clar , exceptie cand un sofer vrea cu intentie sa ucida pe cineva ceea ce aici nu este cazul sa fie clar

    • Cand te urci beat si/sau drogat la volan constientiezi ca incalci legea, ca poti sa omori oameni, accepti aceasta crezand ca esti viteaz( dar esti un potential ucigas) si tie nu ti se poate intampla nimic.
      Nu mai e din „greseala”, adica, din culpa !
      Si autoturismul poate fi o arma .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger