AcasăNewsSa inceapa distractia! Terasele din Centrul Vechi au program prelungit! Vezi la...

Sa inceapa distractia! Terasele din Centrul Vechi au program prelungit! Vezi la cat se inchid!

Legea privind inchiderea teraselor incepand cu ora 00:00 a fost modificata, joi. Primaria Capitalei impreuna cu patronii de localuri in Centru Vechi au decis ca terasele sa se inchida la ora 04:00.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, urmeaza sa supuna spre aprobare in Consiliul General, in sedinta de pe data de 25 februarie, „Regulamentul privind organizarea si functionarea teraselor sezoniere din perimetrul Centrului Istoric”.

Nu doar programul de functionare al teraselor este reglementat in regulament, ci si suprafetele acestora, ce fel de umbrele, mese si scaune se vor folosi, iar stabilitatea si siguranta imobilelor din dreptul terasei cad in sarcina agentilor economici.

„Proiectul de act normativ stabileste, printre altele, o serie de reguli privind activitatile de alimentatie publica ce se desfasoara in perioada 15 martie – 15 noiembrie pe terasele amplasate in Centrul Istoric, astfel incat cetatenii sa aiba acces la servicii civilizate si de calitate si sa se creeze toate conditiile pentru ca bucurestenii, si nu numai, sa poata participa la evenimente culturale similare celor din marile capitale europene”, a declarat purtatorul de cuvant al municipalitatii.

Astfel, la vara, putem sa bem in liniste un suc sau o bere la terasa, fara sa fim tot timpul cu ochii pe ceas.

author avatar
Alina Costache
424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger