AcasăNews"Sa cazi de la 2000 de metri si sa mori de frig",...

„Sa cazi de la 2000 de metri si sa mori de frig”, concluzia dureroasa a accidentului in urma caruia pilotul Adrian Iovan a murit!

Accidentul aviatic de la Cluj, in urma caruia pilotul Adrian Iovan si o tanara – medic rezident – si-au pierdut viata, a dat nastere unor serii de discutii in contradictoriu, dar si multor mesaje emotionante din partea unor bloggeri cunoscuti.

„Ieri un Inspectorat General pentru Situatii de Urgenta a aterizat in cap in Muntii Carpati. Generalul care il conduce cauta urgent un  avion printr-o padure,  nu stie inca in care,  de pe un deal,  nu se stie inca pe care. E ora 16.00.  Deocamdata dirijeaza operatiunile cu o mana.  Cu cealalta tine telefonul la ureche: vorbeste pe Antena 3, apoi cu Realitatea.  Apoi B1. RTV. Etno TV. Atomic TV. ‘Am dispus masuri de urgentata’,  spune el la televizor,  ca doar ce altceva putea dispune un general de la un inspectorat de urgenta”, scrie Alex Nedea pe blogul sau, revoltat de faptul ca operatiunile de salvare au durat ore bune, timp in care doua persoane si-au pierdut viata.

Citeste si:

„(…) Dar stati, stimati telespectatori, breaking news, galbenul e si mai galben, avionul a fost gasit de un padurar! Generalul nostru a dispus de urgenta sa se abandoneze cautarile avionului si sa inceapa imediat cautarile unui padurar care a gasit un avion.

Ieri un Minister al Afacerilor Interne a aterizat in cap in Muntii Carpati. Ministrul a lasat deoparte afacerile si, fiindca a auzit la televizor ca s-a pierdut un avion, s-a apucat de cautat. Nu un avion,  ci un elicopter cu care sa caute un avion.  (…) Si tot cautand asa de sase ore afla ca avionul a fost gasit de un padurar”, mai noteaza bloggerul.

„Ieri, 22 de milioane de romani aterizati  fortat la solul unei tari ca o epava  cautau un sef de Telecomunicatii Speciale care cauta un ministru de interne care cauta un general de situatii de urgenta care cauta un padurar. Un padurar care a gasit un avion”, a incheiat Alex Nedea, pe blogul sau.

Citeste si:

Foto: stirileprotv.ro

author avatar
Alina Costache
584 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger