AcasăNewsS-au trezit cu alt mort in sicriu

S-au trezit cu alt mort in sicriu

Un adevarat scandal a izbucnit la morga din Focsani, dupa ce cadavrele a doi barbati au fost inversate. Se pare ca acesta confuzie a avut loc atat dintr-o eroare a angajatilor Serviciului Medico-Legal, cat si a firmei de pompe funebre cu care Spitalul Judetean are contract.

Doi barbati care au murit sambata seara au fost adusi pentru necropsie la Serviciul de Medicina Legala din Focsani. Cand familiile au venit sa-si ia mortii acasa au ramas stupefiati, intrucat nu il cunosteau pe cel din sicriu. Potrivit adevarul.ro, barbatul de 42 de ani decedat la Balesti fusese pus in masina firmei de pompe funebre si transportat la Popesti, in comuna celuilalt decedat. In acest timp, celalalt cadavru a fost  pus in alt sicriu decat cel pregatit pentru el.

Conducerea Serviciului de Medicina Legala din Focsani se apara spunand ca vina este a firmei de pompe funebre cu care Spitalul are contract. „Este o greseala de executie a firmei de transport, care a incurcat bratarile la decedati. Noi ne-am bazat pe aceste bratari, mai ales ca politia nu ne-a pus la dispozitie cartile de identitate ale decedatilor”, a declarat medicul Silviu Lucasievici, seful Serviciului Medico Legal Vrancea.

In schimb, patronul firmei da vina pe una dintre familiile indoliate. „In primul rand e vinovata familia mortului de la Popesti, care nu a verificat sicriul. Apoi suntem si noi vinovati, dar si cei de la Serviciul de Medicina Legala, care ne-au dat mortul pe mana. Sa ne asumam cu totii greseala, nu numai unii”, a spus acesta.

author avatar
Andra Nesu
508 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger